Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Saltburn című...

Mit gondoltok a Saltburn című filmről?

Figyelt kérdés

jan. 7. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Számomra csalódás.

A fim témája tetszett, elgondolkodtató.

Hiába a nagyszerű képi elemek, a lényeges semmitmondó párbeszédek ha a főszereplő egy nulla. Mármint karakter szempontjából és nem a színészt akarom minősíteni.

Oliver unalmas, kiszámítható senki. Végig tudtam a végkifejletet, ezért ötpercenként bíztattam magam: hogy ne add fel, nézd végig!

Biztosan lesz ami meglep vagy legalábbis magasabb szintre emeli a film lényegét.

No, nem.

Maradt a csalódás.

jan. 8. 10:43
 2/2 anonim válasza:

Én azt hittem a nagy hype miatt hogy sokkal betegebb film

Összeségében nem rossz mert nem várt pillanatot vett Barry Keoghan hitelesen és jól játszotta a szerepét szerintem nekem végig sikerült elhinni hogy ő az ártatlan kívülállo aki nem tehet semmiről.Nem rossz film de nem is lett számomra kedvenc

nov. 8. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!