Melyik volt a top 5 film, amit tavaly láttatok?
Csak azokat rendezem sorba, amiket tavaly láttam először, a korábban megismert, de tavaly újranézett nagy kedvenceket nem.
1. Kontroll (2003)
2. Sikoly (1996)
3. Oppenheimer (2023)
4. A jó, a rossz és a csúf (1966)
5. Becstelen brigantik (2009)
Mindhunter sorozat
Nem
Oppenheimer
Talk to me
Semmelweis
John Wick 4.
A védelmező 3.
Asszem több filmet vagy nem láttam, vagy nem tetszettek.
Nem sok filmet láttam tavaly, és sorrendbe se tudnám állítani őket, csak egyszerű lista azokról, amik számomra újak voltak. Esetleg +1 ? Mert összesen 6 ilyen film jut eszembe!
Csak szexre kellesz
Sonic, a sündisznó 2
Ultrakopó
A Notre-Dame lángokban
Derült égből Polly
Találkozzunk karácsonykor (2020)
Megnéztem egy rakás sorozatot, de filmet nem sokat. Vagyis volt jónéhány, de nagyon sok csak egyszernézős volt. De amik a legjobban tetszettek, azok
1. Gran Turismo
2. Love Again
3. Indiana Jones and the Dial of Destiny
4. Rebel Moon Part I.
5. Insidous Chapter 5 - The Red Door
Az Oppenheimer és a The Creator nem jött be annyira, ahogy a mai Napoleon sem. Nem is tudom, hogy mit kellett volna ezektől várnom, de nem élveztem annyira, mint egy egyszerűbb filmet. Pedig nagyon hájpolták őket. Ja, kifelejtettem innen a Barbie-t, de azt csak Margot Robbie miatt néztem meg 😅
Aquaman és az Elveszett Királyság
Shazam 2
A mumus
Az apáca 2.
A gép
Tetszett még:
Fortune-hadművelet: A nagy átverés
Gran Turismo
Insidious: A vörös ajtó
Öt éjjel Freddy pizzázójában
Halálos iram is biztos tetszett volna még nem értem a részek végére 5.részig láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!