Mi a véleményed a Mártírok (Martyrs) című filmről?
Talán a legdurvább horror amit eddig láttam.A mártír arc elérésere való törekvés meg a legkegyetlenebb ok.A csaj bezárásánál már forgott a gyomrom és az élvenyúzás megkoronázta az őrületet.
Mindenképp hatásos film és talán a horrorok közül a leg elképzelhetőbb.
Nemrég készült egy hasonló alkotás kanadai film az a címe
7 nap megtorlás.Nézz bele ha érdekel!
Nem:)annyira egy film sem lehet durva.Egyébként azt hallottad,hogy 2008as a mártírok,de hozzánk csak most jutott el,nyár végén jött volna a mozikba,reklám,meg minden,erre a forgalmazó belenézett a filmbe és azonnal tiltólista?
Talán most az egyszer hálás vagyok,mert beültem volna a csajommal,kicsit néztünk volna egyet a végén:).
Mondjuk ha a brutalitást nem vesszük,eléggé béna volt a két csaj,minek maradtak a tetthelyen ennyi ideig?Annál a résznél nagyon akadozott a tempó és a logika.
Szerintem egyáltalán nem durva.Nekem is azt mondták hogy milyen brutális megnéztem és mit láttam ? Alig volt benne kínzás és brutalitás.
Én egy olyan filmet keresek ami tele van kínzásokkal és mutatják rendesen a kínzásokat. Van olyan film ? És mi a címe ?
te hülye pszihopata állat....
nem találkoznék veled szívesen sehol....
még élve megnyúznál....
ja és olyan film nincs...
de van olyan.
Regoregigated Sacrifice
Cannibal Holocaust
Salo
Sprski film (Szerb film)
hát ha ti a mártirokat durva filmnek tartjátok akkor nem is tudom,hogy mit mondanátok más még durvább filmekre.ez egy nagyon jó film.és aki nem bírja a kínzást egyszeruen ne nézze meg.ennyi.
de ha ti ezt dúrvának tartjátok nézzétek meg ezt:Regoregigated Sacrifice .na ez az a film ami tényleg beteg.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!