Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Indiana Jones filmsorozat...

Indiana Jones filmsorozat ötödik (befejező) része hogy tetszett?

Figyelt kérdés

2024. jan. 2. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Hát nekem sokkal jobban mint a Kristálykoponya királysága.

az 10/3 volt nekem

Ez 10/5

2024. jan. 2. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem láttam és nem is tervezem megnézni.
2024. jan. 2. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Még nem mertem megnézni.
2024. jan. 2. 18:12
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem tetszett, egyben hiányzott a Indiana fia de kapott egy logikus befejezést a karaktere. Indiana karakter is kapott egy jó endinget, és végre újra láthatuk a nácik bukását a múltban. 60-as amerikáját kicsit idegen volt látni Indiana Jones filmben. Öreg színészeket jó volt látni.
2024. jan. 4. 17:07
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

elejen mikor "multban/visszaemlekezesben" van az tetszett, abba mindent beleadhattak azzal akartak eladni filmet

gondolom masok is mint en emiatt sokkal jobban csalodtak benne

amugy elmegy kategorias film volt (/lenne)

mivel utana igazan nem sok indiana franchise erzes van

igazabol a noi szinesz se illik semmilyen kepbe (nem mert no, csunya, es csunyasag foltja is vsn, hanem mint szineszi alakitas, es iroi, rendezoi melypont

sors tarcsaja nem is erzodik a fipmben igazan, ugy mint tobbi indianaban mindeg a relikviak kore epul a film es vegig erzodik hogy keresik stb.

befejezesnek a memobogyozas ami starwarsban is meg volt (Solo Leia)

oke oke legyen, de valahogy megis epic failnak tunik, extrem eroltetetnek, amire visszautalnak persze nagyon jo volt

de ez se emelte a filmet inkabb f.sulyesztette tehat

nem tudom a 4. kristalyost miert utaljak annyira sokan, csak mert ufok, hat aztan, akkor lett nagyon divat ez az ufok az isteneink dolog, ez annyira visszatetszo lenne hogy ekkore epitettek filmet?

mert szerintem egesz jo volt (Butters)

2024. aug. 3. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!