Online mozijegy vásárlása után miért számol fel a CINEMA CITY még +120 Ft kényelmi díjat?
Semmelweis c. filmet néztem meg barátaimmal és a Mammutban lévő moziba rendeltem 3 jegyet online. Mindhárom jegyre rászámoltak még kényelmi díjként 3x120 Ft-ot, vagyis 360 Ft-ot.
Ami a Volán online jegyvásárlásnál 5 % kedvezményt jelent, addig a CINEMA CITY-nél nem kedvezményt adnak online rendelés esetén, hanem 5 %-os büntetést.
Arra akarnak ösztönözni, hogy inkább vegyem igénybe a pénztáros szolgáltatását?
Milyen üzletpolitika ez?
2400 Ft volt a mozijegy darabja és még erre jött a 120 Ft kényelmi díj.
Egyébként egy rendeléssel vásároltam, miért kellett háromszor felszámolni?
A banki tranzakciós díjat terhelik rád. Ami a pénztárban ugyanúgy megvan ha kártyával fizetsz, csak ott törvénytelen más árat adni a különböző fizetési módoknak. Online viszont nem, ott simán megkülönböztethetők a fizetési módok extra felárral, ha jól csinálják (például kényelmi díjnak álcázva, vagy a szállítási díjba építve).
Ezért járj normális moziba, ahol ilyen nincs. Az Etele Plázában még a 3D-nek sincs felára, csak a szemüveget kell megvenni ugyanúgy mint a Citynél. Sőt ha a plázában eleget vásárolsz és feltöltöd a blokkokat ingyen mozizhatsz akár a prémiumban is, ahol korlátlanul zabálhatsz teljesen ingyen. Baromira megéri, én egész 2023-ban nem fizettem egy vasat se, pedig vagy 6x voltam moziban.
4# Részben elfogadom válaszodat, de ha a Mammut közelében lakunk, akkor nem megyek az Etele Plázába. Igen, most biztosan azt mondod, hogy akkor így jártál. Tudomásulvettem.
Egyébként nem szeretek moziba járni és csak nagyon ritkán megyek, mert a "korlátlanul zabálhatsz teljesen ingyen" engem nem vonz.
Én eleve nem értek azzal egyet, hogy valaki mellettem egész idő alatt rágcsál mint egy egér.
Ez a társadalmi viselkedési kultúra durva megsértése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!