Mikortól lehet majd Magyarországon is megnézni a Monk filmet?
Jó kérdés! Erre vonatkozóan nincs információ! Nagyon valószínű, hogy soha. Ez egy tévésorozat, amit egyik streaming szolgáltató sem tett elérhetővé magyarul. Így talán akkor lenne magyarul, ha valamelyik tévécsatorna látna benne lehetőéget, akik pl. régebben adták a sorozatot. Viszont, mivel ez az új rész streaming műsor, így nemigen kerül tévécsatornához... Kritikustól olvastam olyan véleményt, mely szerint ez a rész számtalan új történetszálat hoz, melyeket nem varnak el a film végére, így talán ez nem más, mint egy dupla epizódos előzményfilm egy új sorozathoz. Persze, ez is csak egy felvetés, nem pedig tény.
Én abban bízok, felkerül magyar felirattal letöltő oldalakra és majd onnan meg lehet nézni magyar vonatkozással. Hiszen én magam nem tudok angolul, de a sorozatot kedveltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!