Star Trek Vulkániak, meddig élnek földi évben?
Köszi!
Emlegetik a filmekben, de azt is, nem illik megkérdezni, firtatni a korukat, így konkrétan nemigen térnek ki erre. Szerintem a filmkészítőket is összezavarja olykor. Pl. Star Trek: Enterprise sorozatban, amit most nézek SkyShowtime-on, T’Pol esetében is feljön többször, mennyire idős, menyi mindenen ment keresztül, miket élt meg, majd benyögi, nem is igazán öreg, csak 65 éves.
Hát akkor T'Pol olyan 25 év körüli lehet földi években :D
Ha az Enterprise sorozattal végeztél, akkor a Star Trek - The Next Generation sorozatot ajánlom, az is fent van a Skyshowtime-on, szinkronos.
😉🙃
Érdekes nő, mivel nekem túl sovány, ám azért nem rossz csaj. De mivel többnyire férfiakkal teli a sorozat, így megragadja az ember fantáziáját az a néhány nő, aki szerepel benne. Ha lehetne, illetve kéne választani, akkor inkább Hoshi Sato (Linda Park). 🤪🤤 Vagy Riaan-t alakító Diane DiLascio (na erre most rá kellett keresnem, de ő nagyon az ideálom szerinti nő)
"Hát akkor T'Pol olyan 25 év körüli lehet földi években"
Marhaságot írtam. 60 éves, de a biológiai kora 25 év körül van.
@5
Hát akkor nézz bele a Különös, új világok sorozatba, La'an Noonien-Singh (Christina Chong) tetszeni fog. :)
Már láttam, klassz nő, kemény, sportos. Legalábbis a filmben, hiszen valóságban nem annyira kemény, inkább csajos. Bejön, ahogy Christine Chapel nővér (Jess Bush) is. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!