Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen horror filmet ajánlotok...

Milyen horror filmet ajánlotok karácsony alkalmából?

Figyelt kérdés
Szoktatok karácsonykor horror filmet nézni?

2023. dec. 25. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Better Watch Out
2023. dec. 25. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ma este a Silent Night, Bloody Night c. 1972-es horrorfilmet fogom megnézni. Állítólag elég nyers, kissé amatőr, de egy olyan proto-slasher, amiből később pl. a Halloween is merít.

Az 1974-es Black Christmas is megérdemel egy esélyt, szerintem mind a mai napig az egyik legjobb slasher.

A Deadly Games (1989) egy akció-horror, aminek a koncepciója hasonlít a Home Alone (Reszkessetek, betörők!) filmekére.

Az Indide (2007) egy francia horror, az alapfelállást tekintve home invasion film, de a témája, és az extrém brutalitása kiemeli a tömegből.

Még a The Day of the Beast is érdekes lehet, ez egy spanyol horror-vígjáték, ahol egy katolikus pap próbálja megakadályozni az antikrisztus megszületését, de ehhez ő maga is bűnössé kell, hogy váljon.

Ezek mind kapcsolódnak az ünnepekhez.

2023. dec. 25. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Jack Frost
2023. dec. 25. 23:47
 4/4 anonim válasza:
64%
Nem éppen karácsonyos, de mi a Beszélj hozzám c. filmet néztük meg, nekem tetszett annak ellenére hogy nem szeretem sem a horror filmeket sem a filmeket
2023. dec. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!