Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy film címére lennék kíváncs...

Egy film címére lennék kíváncsi, mi lehet ez? (20-as,30-as korosztály)

Figyelt kérdés

80-as évekbeli vígjátéknak rémlik, csak a történet egyes részeiről vannak emlékeim: egy fiú az apjától örököl egy zsebórát, amiről kiderül, hogy meg lehet állítani vele az időt (ha jól rémlik 1 percre). Persze a rosszfiúk is egyből szagot fognak, így különféle bonyodalmak alakulnak ki az óráért. Két jelenet, ami a szemem előtt van:

1., tengerparti röplabdázás közben megállítja az időt, kicsatolja a lányok melltartóját, majd mikor elindul az idő, mindenki sikoltozva, félpucéran rohangál...

2., lövés dördül, az utolsó pillanatban megállítják az időt, a golyó centikre az arcuktól áll meg. A lebegő golyót elfordítja a gonoszfiú felé, aki így "lelövi magát"...

Ennyi rémlik, kedveltem ezt a filmet, remélem valaki felismeri :)

2010. okt. 22. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ááá,én láttam,emlékszem,de én se tudom a címét.:/
2010. okt. 22. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Találtam egy filmet ami stimmel a leírásoddal.Az a címe,hogy Időstoppolók.Nem 80-as évekbeli film,de a történet ugyanaz :)
2010. okt. 22. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez lesz az. Itt:

[link]

Angolul meg tudod asszem nézni

2010. okt. 22. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Na, ezt akartam linkelni. Vagy végülis a másik is az, csak más színészekkel, nem tudom...

2010. okt. 22. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, The girl, the gold watch and dynamite lett az :)

Már csak a magyar címét keresem

2010. okt. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!