Nem unalmas, hogy állandóan a Reszkessetek, betörők! szokott menni ilyenkor a tévében?
Nem, nem mindenütt megy az. Ha akarod nézhetsz mást, sőt a streaming szolgáltatóknál (Netflix, HBO, Skyshowtime) több száz filmből választhatsz azt amit akarsz. Vagy ha ingyen akarod, akkor ott a Videa, Indavideo, YouTube, stb.
Másrészt, ha a családdal nézem, akkor van egy jó hangulata. Mivel mi így hogy már ezerszer láttuk (csak egy kifejezés, nem szó szerint) mindig kibeszéljük a kis bakikat. Pl. a betörők butaságait. Ráadásul tavaly úgy néztem, hogy a Lego Home Alone házat építettem közben, szóval az elég hangulatos volt.
Nyilván azért adják le mert tavaly és tavalyelőtt is lemérték a nézettségét és jók voltak a a százalékok.
De attól neked még nem kell a TV2 csoport csatornáit nézned(csak ott láthatóak),van elég más lehetőség.
De igen,ennek ellenére családi hagyománykent minden karácsonykor megnézzük.imadom ezt a hagyományt.
Már senkit sem érdekel,csak bamuljuk a tévét,itt ott felnevetunk,mégis megnézzük.
Nem csak ez szokott menni, több karácsonyi filmet is szoktak adni minden évben, de változatos a felhozatal, ez az egyetlen állandó visszatérő!
Szeretem, de sokszor láttam már, és annyira izgalmas/megható/érdekes jelenetek nincsenek benne, hogy ne lehetne megúnni! Így nem fogom végignézni, csak néha bele-belenézek! Persze nagyon jó film - sztori, látványvilág - de kissé már sablonos minden évben leadni!
Viszont az elég maradi, hogy minden évben csak az első 3 részt adja le a TV2, és még úgy is mondja, hogy “mind a 3 rész”, mint ha csak annyi lenne, pedig 6 rész készült belőle! Első négyet láttam, ötödikből csak pár jelenetet, a hatodikat pedig még abszolút nem.
8# 2-es vagyok.
Nem csak a film miatt. Nagy lego rajongó vagyok.
Jó, nem konkrétan rád értettem, hanem a presztízsre!
Akkor javítom: kiadni helyett elkérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!