Melyik Büszkeség és balítélet filmet szereted jobban és miért?
Figyelt kérdés
1. Az 1995-ös 6 részes minisorozatot Jennifer Ehle és Colin Firth szereplésével?
2. A 2005-ös Keira Knightley és Matthew MacFadyen változatot?
2023. dec. 9. 20:39
1/8 anonim válasza:
1 es.
A 2005 - ös filmből talán 15 percet tudtam megnézni.
3/8 anonim válasza:
Büszkeség és balítélet meg a zombik
4/8 anonim válasza:
1. Nagyon jól visszaadja a könyvet.
5/8 anonim válasza:
Mindkettőt láttam. A 2-es meg sem közelíti, még nyomokban sem az 1-es, BBC-sorozatot.
Az elsőben a szereplők zseniálisak, a helyszínek bemutatása részletes, a kosztümök, a belső terek teljesen korhűek. És pontosan annyi iróniát tettek bele, mint amennyi a könyvből kiolvasható.
A második változatot kár volt megcsinálni, nagyon gagyi lett.
6/8 anonim válasza:
Off. Csak csöndesen kérdezem, a 65 %-os pontozónak milyen válasz felelt volna meg?
7/8 anonim válasza:
Az elsőt.
A 2005-öst láttam hamarabb, de utána sokkal jobban tetszett a Colin Firth-ös verzió 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!