Van arra esély, hogy Elza leszbikus lesz a Jégvarázs 3ban?
Magát a filmet nem ismerem. Elkezdtem de nagyjából első 5 percben kikapcsoltam mert még aludni is idegesítő volt rá...
Ellenben magára a tendenciára, hogy leszbikus lesz-e. Bőven van esély. Mostanság azért elégé megy az "egyenlőség" címszó alatt a mindenféle szexualitás túltolása. Én nem vagyok a melegek ellen, sőt aki nem prideos, hanem szürke ember (min én vagy más) támogatom, de a filmekben erőltetve rakják bele őket a story-n nem dob inkább kötelezőnek mondanám... Nem is tudom melyik rajzfilmbe (2023 as) már bele is került egy nonbináris vagy mi. És ha az első léppés megvolt a többi már gyerekjáték. Másfelöl pedig Magyarország illetve tölünk keletebre ilyen homofobok az emberek, nyugatabbra sokkal elfogadóbbak és nem kis csöves országunk fog nagy bevételt hozni a Jégvarázsnak....
Bár csak az lenne.
De én lehetetlennek látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!