Mi a kedvenc filmetek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 13:15
1/26 anonim válasza:
Los Angelesi tündérmese, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10nap alatt, Karib-tenger kalózai 1, Ízlések és pofonok, Tökéletes pasi, Férjhez mész mert azt mondtam, Reszkessetek betörők :D
Gothika és még sok-sok más:D
Nani
2/26 anonim válasza:
Harcosok Klubja,Hetedik.Nem tudok dönteni annyira szeretem mindkettőt!
3/26 anonim válasza:
Magam is meglepődöm, de a Függetlenség napját még 15 megnézés után is meg tudnám nézni. Az Armageddon is hasonlókat vált ki bennem. :D
4/26 hnle válasza:
Armageddon, Batman, Karib tenger, Ace Ventura, Sin City és még sok más :P
5/26 anonim válasza:
Zimmmer Feri,Üvegtigris,Bad boys,Szálltó,Macskajaj,Jenki Zulu,Házibuli,Adam Sandler filmek,Ben stiller filmek,Taxi,Jason Statham filmek
7/26 anonim válasza:
1.A Szállító-Jason Statham legjobb filmje
2.Túl a barátságon-Heath Ledger RIP
3.Amerika kedvencei-a legpoénosabb film
4.Blöff-kultuszfilm
5.Reszkessetek betörők-igazi karácsonyi film
6.Sissi-számomra örök klasszikus
7.Másutt a fű zöldebb-Gary Grant (no comment!)
8.Oscar-amikor zavar támad a gépezetben
9.Azt beszélik-egyszerűen szuper
10.Desperado-ehhez nem kell semmit hozzáfűzni
8/26 anonim válasza:
Nekem most a Palota ékköve a nyerő.:
9/26 anonim válasza:
Harcosok Klubja, Közönséges Bűnözők, Mementó, Jó Reggelt Vietnám, Forrest Gump, Halálsoron, Hair, Igazából Szerelem
10/26 anonim válasza:
amit még kihagytam: Good Will Hunting, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Patch Adams, Ébredések, Holt költők társasága, Egyenesen át ......KORSZELLEM filmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!