Mi lehet a címe ennek a filmnek?
Figyelt kérdés
Egy filmet keresek, amit már nagyon régen láttam, de sajnos a címére nem emlékszem, viszont szívesen nézném újra.
A főszereplő nő takarítónőként dolgozik egy irodában, és a főnöke beleszeret. A férfi mindent felad érte, és megmutatja, hogy azért szereti a nőt mert az aki, és nem kell ahhoz másnak lennie, hogy szeresse.
A színésznő hasonlít Queen Latifah-ra, vagy az is lehet ő játszott benne, de ahogy néztem a filmjeit nem találtam, de hátha ti..
Egy nagyon szép film, ha esetleg valaki tudja a címét kérlek írjon☺️
2023. nov. 30. 19:59
1/3 anonim válasza:
Nekem a leírásból Jennifer Lopez és Ralph Fiennes filmje jutott eszembe, aminek nem tudom a címét :D
2/3 anonim válasza:
Maid in Manhatten - Álmodban már láttalak? (szerintem az - gyorsan megkerestem, mert érdekelt) :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos nem ezt a filmet keresem.☹️
Valakinek eszébe jutott másik film esetleg?
2023. dec. 1. 06:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!