Mi ez a kb 10 éve tartó horrorfilmmánia?
Beájulunk attól a ténytől, hogy te már 12 évesen képes voltál kinőni egy olyan korszakot, amit másnak csak 15 évnél kezdődik és 35 éves koráig eltart.
Az egy másik dolog, hogy ez a gondolkodásodon egyáltalán nem látszik.🤣
A horror az egyik legrégebbi filmes műfaj, aminek a népszerűsége a 70-es években ugrott óriásit.
A stúdiók azért szeretik a műfajt, mert kis költségvetésből is realizálható egy-egy alkotás, így gyorsan megtérülhet a befektetett pénz, siker esetén pedig nagyobb a profit.
A fiatalok körében pedig mindig is kedvelt volt a horror.
Az a saját egyéni problémád, hogy nincsenek rád hatással a horrorfilmek, de az érvelésed követve egy drámának sincs több értelme.
A horror több is lehet, mint egyszerű ijesztgetés, a legjobb horrorfilmek erőssége a nyomasztó, nyugtalanító atmoszféra megteremtése, ami fokozatosan a néző bőre alé kúszik, miközben a képernyőn/vásznon látható borzalmak valamilyen többlet tartalmat próbálnak közvetíteni.
Sokmindent én sem értek a világban, de úgy vagyok vele, nem nekem szól, nem én vagyok a célközönség így nem is nézem, nem foglalkozom vele.
Ajánlom neked is ezt a hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!