Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lett ilyen nagy bukás a...

Miért lett ilyen nagy bukás a Marvelek?

Figyelt kérdés

2023. nov. 21. 23:46
 1/6 anonim válasza:
100%

Mert nem tudtak a végjátéknál leálni..

Az a baj hogy tudják az emberekről hogy a szart zabálják és úgy gondolták miért ne

2023. nov. 22. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már a többség kezdi megunni.
2023. nov. 22. 02:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem elégít már ki a jó technika, történetet is kéne adni a dolognak, de kibújt a szög a zsákból, nem tudnak újat felmutatni.
2023. nov. 22. 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy aktuál politikával töltött semmitmondó időpazarlás és nem volt közvetlenül előtte egy Végjáték vagy Polgárháború, hogy azoknak a hátán lovagoljon. Valamint az elmúlt két évben annyi Marvel film jelent meg, mint az előtte lévő tíz évben és a nem hardcore fan-oknak már nem volt kedvük és idejük beülni még egy robbanáskavalkádra, amit eddig vagy ötvenszer láttak.
2023. nov. 22. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, túlzásba estek. Bár én az első Marvelt kedvelem, ezt meg még nem láttam, mert túl sok ilyen filmet készítenek, és nem számítok új dologra. Mondjuk már az első Doctor Strange-t sem akartam megnézni, aztán az az egyik legjobb, illetve nagyon is képes volt megújulni képileg is...

De mondjuk az új Hangya hiába új képileg, félbehagytam, de azért majd megnézem.

2023. nov. 22. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, túlzás volt.

Ez a női szerep is túlzás volt.

Elég volt a trailert megnéznem.

És erőltetett is.

És unalmas is már.

Valóban legalább pár év szünetet kellett volna tartani a Végjáték után.

Komolyan unalmas még egy Pók vagy Vasember hasonlók...

2023. nov. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!