Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe? Már sajnos...

Mi a film címe? Már sajnos nem sokra emlékszem belőle

Figyelt kérdés

Valami olyasmiről szól hogy egy család (apa, anya és 2 kislányuk) el mennek asszem nyaralni v nem tudom. Asszem valami tengerpartnál vannak. És a gyerekek apjukra valamiert lövöldöznek nem tom kik. A csaladjaval egyutt menekult. Es a teton is att kellet jutni a masikra a nem tudom hany emeletes epuletrol es a no ugrott eloszor utana a csavo dobta at a 2 gyereket utanna meg o ugrott.

Valakiknel bujkaltak es ott ettek is mikor a gyerekek le fekudtek aludni akkor mondta meg az egyik csavo hogy az kutya hus volt.

Ennyire emlekszem belole. Es nagyon ossze vissza irtam, de remelem valaki tudja melyik filmre gondolok.

Elore is koszonom a valaszokat

2023. nov. 20. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tipp:

Kiút nélkül (No Escape, 2015).

[link]

Google: movie|film+actoin+family+shoot|shooting+roof+throws|throwing+kid|child|children

2023. nov. 20. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Owen Wilson a főszereplő.a címet nem tudom de keress rá a színész nevére és megtalálod úgy a filmet gondolom
2023. nov. 20. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
2,a Kiút nélkül lesz az,egy filmről beszéltek az 1-el.
2023. nov. 20. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagzon szépen köszönöm a válaszokat, igen ez a film az. Mindenkinek ment a zöld.
2023. nov. 21. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!