A Marvel az MCU jelenlegi állapota (2023) alapján valószínűleg hogyan fog stratégiát váltani, illetve hogyan kéne nekik változtatni?
Törölni fognak filmeket és sorozatokat amik tervben vannak/voltak?
Vissza hoznak "halott" karaktereket?
Vagy vissza vesznek a "woke"-ból illetve minden ilyen dologból, és komolyabb normálisabb módon fogják a tartalmakat gyártani, mint például amikor elkezdték?
Vígjáték óta 2-3 filmen voltam moziba, többit már otthon nézem inkább meg megvárva hogy kijöjjenek, de egyik se tetszett, nagy csalódás volt mindegyik, még a spiderman is
szerintem de nagyon elmentek a woke irányába, nagyon sok filmjük már totál feminista, a Marvels filmben mellék karakterként berakták a Furyt aztán semmi más fontosabb férfi karakter nincs benne, a régi karakterek "utódaik" is női karakterek vagy afroamerikai vagy más nemzetiségűek, ne értsetek félre nincs bajom az ilyenekkel, de már nagyon túl tolják, a másik nagy problémám hogy nem érzem a komolyabb hangvételt a filmekben, az egyetlen nagy következmény talán a spiderman filmben volt a végjáték óta, hogy meghalt a May néni és ennyi, a többi filmben totál happy minden, mint egy disney mesében
Vasember - > női utód
Thor -> női utód
Black panther -> női utód
Ant-man -> női utód
Hawkeye -> női utód
Captain amerika -> afró utód
aztán bejött a kínai karate srác meg az arab kis tini lány
Én nem nézek nagyon ilyen filmeket, marvelt főleg nem.
De ha magamból indulok ki, akkor nem az a baj, hogy valami feminista, mert a filmek már jópár évtizede feministák.
Rengeteg az ismeretlen, senkit sem érdeklő karakter és az igazi képregényrajongókon kívül (tehát nem a divatfanok) senki nem tud róluk semmit.
Más az olyan hős, mint Wonder woman vagy Supergirl, akiről már hallottunk. De a marvel sok olyan karaktert futatt, akik nem mondanak semmit a közönség nagy részének (férfiakat is).
Ismerem pókembert, de most mi ez a madame web hülyeség? Kit érdekel (a képregényolvasókon kívül)? Egyszer láttam talán valami rajzfilmben és ott tolószékes volt vagy mi napszemüveggel. De amúgy totál hidegen hagy.
És ami rosszabb, hogy az előzetes is nagyon unalmas. Nincs benne semmi, ami miatt beülnék rá. A girlpower önmagában nem elég, pedig szeretem az olyan sorozatokat, mint a Xena vagy a Buffy.
Én azt látom, hogy olyasmivel akarják eladhatóvá tenni őket, ami a valóban mozizó közönségnek nem igazán csalogató. És sok éve mondom, hogy a marvel előzetesek nagyon kínosak. Nem tudom ki a felelős ezért, de ideje lenne más irányt kipróbálni.
*Ja meg, a másik tényező, ami nem segít, hogy egy film előtt száz másik filmet és sorozatot kell megnézni, ami az embert nem érdekli.
Érdekel Captian Marvel? Előtte nézd meg xy számú filmet, ja és amúgy az egésznek a kiteljesedése egy crossover film száz másik karakterrel, akik szintén nem érdekelnek. De nézd meg, mert csak így érted.
Szerintem sokan ebbe is belefáradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!