Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szólnátok egy Star Wars...

Mit szólnátok egy Star Wars 1-6 epizód sorozat reboothoz, milyen feltételek mellett lehetne jól megcsinálni?

Figyelt kérdés
7-9-ig epizódokat csak opcionálisan, ezeket én sem erőltetném.

2023. nov. 13. 17:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem, kösz.
2023. nov. 13. 17:57
 2/40 anonim ***** válasza:
75%
Amíg Hollywoodban a woke a fősodor, addig jó rebootot nem fognak tudni csinálni semmiből. Kell még 1-2 évtized mire kikopik onnan ez a bagázs, akkor lehet tudnának egy jót csinálni. Jelenleg a Disney filmek rebootját is szégyennek gondolom
2023. nov. 13. 18:10
 3/40 anonim ***** válasza:
72%
ez már nem StarWars, hanem sz@r wars...
2023. nov. 13. 18:50
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Az eredeti trilógia szinte tökéletes, ahhoz ne nyúljanak. Az előzmények reboorjára kíváncsi lennék, szerintem abból többet is ki lehetett volna hozni. Persze szeretem azokat a részeket is, szóval inkább valami új dologgal álljanak elő.
2023. nov. 13. 19:15
 5/40 anonim ***** válasza:
87%
Mégis MINEK? Minek bármit is rebootolni? Az eredeti miért nem jó? Csináljanak ÚJ filmeket és sorozatokat, nem ugyanazt akarom kétszázszor látni fehér helyett fekete meg meleg szereplőkkel...
2023. nov. 13. 19:53
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók, ahogy vannak. Esetleg az Előzményeken lehetne még csiszolni, belevinni (jobban) a Clone Warst, bár ahhoz viszont lehet, hogy több film kellene, úgyhogy én inkább azt sem bolygatnám.
2023. nov. 14. 15:47
 7/40 anonim ***** válasza:
63%
Az kéne még. Így is el van már cseszve az egész. A Disney elszúrta azzal, hogy az új sztorik ignorálják a régieket. Pedig manapság lehetne csak igazán jó játékokat készíteni SW témában. Ehelyett jött a Battlefront 2, ami tökéletesen ellentmond mindennek, amit korábban tudni lehetett a 6. rész utáni időszakról.
2023. nov. 15. 16:58
 8/40 anonim ***** válasza:
81%

"Disney elszúrta azzal, hogy az új sztorik ignorálják a régieket"

Mármint azokat, amiket Lucas is ignorált és ott írta őket felül, ahol csak tudta?

2023. nov. 15. 23:34
 9/40 anonim ***** válasza:
32%
Lucas csak apróságokat írt felül, ami általában pozitív irányba befolyásolta az összképet, a Disney viszont egy rossz viccet csinàlt az egészből.
2023. nov. 16. 21:22
 10/40 anonim ***** válasza:
80%

"Lucas csak apróságokat írt felül"

Aham, nyilván ezért sértődött meg annyira Karen Traviss írónő, amikor Lucas rendre telibesz*rta a klónok háborúja könyveit, hogy végül be sem fejezte a regénysorozatot :D annyira apróságokat írt felül, hogy a TCW teljesen átírta a 66-os parancsot is a könyvekhez képest.

Azt meg már meg sem említem, hogy Lucas is egy totál más irányba vitte volna el a sztorit az új trilógiában, figyelmen kívül hagyva a Thrawn trilógiát.

A Disney semmi újat nem húzott azzal, hogy figyelmen kívül hagyta a régi EU-t, és Legendának minősítette azokat - hiszen soha nem voltak a Lucas-féle kánonnak sem a részei.

2023. nov. 16. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!