A micimackó című animációs filmben Nyuszi jó vagy rossz karakter? Mivel bár kedves de gyakron nagyon undok néha ok nélkül.
Figyelt kérdés
Nem azt mondod hogy ő a legrosszabb karakter az egész történetben de elégé bunkó néha. Lehet hogy én gondolom túl de most a személyisége ilyen vagy mi baja van neki?2023. nov. 10. 18:36
1/6 anonim válasza:
"Nem azt mondod hogy ő a legrosszabb karakter az egész történetben de elégé bunkó néha."
Ha nem ő a legrosszabb akkor ki a legrosszabb?
2/6 anonim válasza:
Jó karakter, csak zsémbes. Kicsit olyan, mint a szomszéd papó a Dennis a komiszban :D Egyikük sem rossz, de zsémbesek. Egyébként a Micimackóban mindegyik karakternek van egy negatív tulajdonsága. Falánk, gyáva, antiszociális, stb... Nyuszi undok, de fontosak neki a barátai.
3/6 anonim válasza:
Nekem gyerekként mindig Nyuszi volt a kedvencem, mert ő a legokosabb mind közül. Inkább legyen valaki kicsit undok, mint kedves, de tök hülye, mint Micimackó. Őt mindig utáltam. XD
4/6 anonim válasza:
szeretem mici mackot!
szing csing ping pong voltam :)
5/6 anonim válasza:
3
Azért nyuszi sem volt egy észkombájn. Ugye volt az, amikor Tigrist meg akarta szívatni azzal, hogy elhagyják az erdőben, aztán majd a magára hagyott tigris megszelidül ettől. Aztán ő fázott rá, mert Tigris egyáltalán nem esett kétségbe, ő meg nem talált ki a rengetegből, és majd' összefosta magát a félelemtől.
Én meg azt mondom, hogy inkább legyen valaki butus, de jószívű, mintsem okos, de hideg, számító, rosszindulatú... Nyuszi alá akart tenni Tigrisnek, de a saját maga által ásott verembe esett bele. Megérdemelte.
6/6 anonim válasza:
Csúnyán mondva Nyuszi idegbeteg. :-) Egyébként viccen kívül mindenki olyan a rajzfilmben, mintha különböző drogokat tolnának egymással. Vagy Róbert Gida szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!