Aki volt már megnézni, mit gondol a fnaf filmről?
Horror 10/?
Színészek 10/?
Rendezés 10/?
Háttér (itt a háttér berendezésére gondolok) 10/?
Érdemes elmenni rá?
(próbálok spoiler nélkül írni, a 2. bekezdésben lesz egy pici)
Horror: 10/3 (PG-13, szóval a horror itt háttérbe szorul)
Színészek: 10/9 (bár picit vacilláltam, és majdnem 8 lett belőle)
Rendezés: 10/10
Háttér/díszlet: 10/10* (hihetetlenül játék-hű volt, minden onnan ismert helyszínt értve, Freddy-ék szuperül voltak kivitelezve szerintem, bár Springtrap eléggé gyerekbarátra sikeredett)
*
A FNaF franchise-ba remekül beleillik a film (ha eltekintünk attól, hogy nem volt sok jumpscare, egyéb horror elem), nekem személy szerint tetszett, bár két dolgot bánok nagyon;
-a biztonsági kameráknak a filmben sokkal kisebb szerepet adtak, mint szerintem az indokolt lett volna. Az eredeti játékok konkrétan ezekre épülnek, a filmben pedig 1-2 pillanattól eltekintve szinte csak dísz :/
-Matthew Lillard zseniális színész, és nagyon sajnálom, hogy eddig csak ilyen kevés jelenet erejéig láttuk. Akkor nagyot alakított, csak azért ez nagy hiány volt.
*
De még ezekkel együtt is érdemes, szerintem, megnézni. Mindenhol vegyes értékeléseket kapott, amikbe azért bele kell kalkulálni azt is, hogy jó sokan (magamat is beleértve 😅) közel 8 évet vártunk a filmre, és emiatt azért kritikusabb szemmel is nézhetik páran. Illetve szerintem az eredeti játékoktól sem mindig volt könnyű elvonatkoztatni, meg a ténytől sem, hogy a várt korhatár alá pakolták be a célközönséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!