Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki volt már megnézni, mit...

Aki volt már megnézni, mit gondol a fnaf filmről?

Figyelt kérdés

Horror 10/?

Színészek 10/?

Rendezés 10/?

Háttér (itt a háttér berendezésére gondolok) 10/?

Érdemes elmenni rá?

2023. nov. 7. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

(próbálok spoiler nélkül írni, a 2. bekezdésben lesz egy pici)

Horror: 10/3 (PG-13, szóval a horror itt háttérbe szorul)

Színészek: 10/9 (bár picit vacilláltam, és majdnem 8 lett belőle)

Rendezés: 10/10

Háttér/díszlet: 10/10* (hihetetlenül játék-hű volt, minden onnan ismert helyszínt értve, Freddy-ék szuperül voltak kivitelezve szerintem, bár Springtrap eléggé gyerekbarátra sikeredett)

*

A FNaF franchise-ba remekül beleillik a film (ha eltekintünk attól, hogy nem volt sok jumpscare, egyéb horror elem), nekem személy szerint tetszett, bár két dolgot bánok nagyon;

-a biztonsági kameráknak a filmben sokkal kisebb szerepet adtak, mint szerintem az indokolt lett volna. Az eredeti játékok konkrétan ezekre épülnek, a filmben pedig 1-2 pillanattól eltekintve szinte csak dísz :/

-Matthew Lillard zseniális színész, és nagyon sajnálom, hogy eddig csak ilyen kevés jelenet erejéig láttuk. Akkor nagyot alakított, csak azért ez nagy hiány volt.

*

De még ezekkel együtt is érdemes, szerintem, megnézni. Mindenhol vegyes értékeléseket kapott, amikbe azért bele kell kalkulálni azt is, hogy jó sokan (magamat is beleértve 😅) közel 8 évet vártunk a filmre, és emiatt azért kritikusabb szemmel is nézhetik páran. Illetve szerintem az eredeti játékoktól sem mindig volt könnyű elvonatkoztatni, meg a ténytől sem, hogy a várt korhatár alá pakolták be a célközönséget.

2023. nov. 12. 11:32
 2/2 LEVI2300 válasza:
100%
Nagyon jó volt.Én úgy gondolom,hogy egy kicsit kell érteni a játékhoz,hiszen azért vannak a jatékra utaló jelek.De nagyon jó volt.Főleg az easter eggek mint amikor a stáblista megy,és ha a betűket összerakod”come find me”Jön ki ami azért kicsit ijesztő.De a teóriák is.Érdemes utánaolvasni.Csak ajánlani tudom.10/10 . 2x néztem meg.
2023. nov. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!