Létezik itthon aktív Star Trek klub vagy hasonló témájú közösség?
Elsősorban nem a hegyes fülek és színes pizsamák érdekelnének.
Inkább a filozófia, futurológia, egyéb scifi alkotások, akár játékok, űrkutatás, és hasonló témák iránt érdeklődőkből álló közösséget keresek.
Már egy elő discord is érdekelne, de jobb ha egy sör mellett is megbeszélhetjük kinek melyik a kedvenc tricordere.
Szia! A régi fandomom a Star Trek volt, azon belül a Voyager. A facebookon szerintem még van aktív Trek közösség, de már nem emlékszem pontosan a csoport nevére. Én régen szerveztem is ST találkozókat, de az nem mostanában volt. Még mindig sok ezzel kapcsolatos cuccom van, többek közt az általad emlegetett tricorder is. :D
Van egy olyan FB csoport, hogy "Minden ami sci-fi, a Star Treken túl". Talán ott lelkes rajongókat találhatsz.
Érdemes a Magyar Star Trek Klub környékén körülnézni Facebookon is. Úgy látom a FB oldalukon, mostanában nem túl aktívak, de korábban voltak személyes találkozóik is, lehet, hogy a jövőben is előfordulnak még ilyenek.
Talán a MondoCon, ComicCon és hasonló rendezvényeken is előfordulnak, bár gondolom ott inkább a jelmezek szoktak dominálni, nem annyira a filozófia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!