Fent van ez a mese valahol legálisan, magyar szinkronnal?
2023. nov. 6. 17:37
2/9 anonim válasza:
Sorozatbaraton nézd meg esetleg hátha.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sorozatbarát ugye legális oldal?
2023. nov. 6. 20:17
4/9 anonim válasza:
Gondolom te is tudod, hogy legálisan és ingyen kb. semmit nem lehet nézni. Olyan előfordul, hogy a gyártó a honlapján elérhetővé tesz egy sorozatot, pl. a Pokémonnak van ilyenje, ahol ha nem is az összes évadot, de elég sok részt meg lehetett nézni. Összességében vagy meg kell venni DVD-n, vagy előfizetni olyan streamingszolgáltatóra, csatornára, ahol elérhető, ennyi a legális opció. Sorozatbarát meg az összes többi online filmnézős oldal nem legális, az más kérdés, hogy nem a magyar nézők károsítják meg a szerzőket, ráadásul nagyon sokszor szinte beszerezhetetlen valami legális úton, illetve az is normális emberi gondolkodásmódra valló érv (szerintem), ha valaki nem 2-3 vagy még több streamingszolgáltatóra akar feliratkozni, darabjáért 3000-5000 Ft-ért/hó, vagy még többért, főleg úgy, hogy valaki nem is rendszeres filmnéző. Magyarországon összesen csak 22 részt adtak ki magyarul ebből a meséből, ha a wikipédiának hinni lehet, szóval különösen nehéz lehet beszerezni legálisan.
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak rosszul fogalmaztam. Vírusmentes oldalra gondoltam. A múltkor belefutottam pont egy vírusos filmes oldalba. De köszönöm szépen az informálást. Elnézést, én írtam rosszul.
2023. nov. 6. 20:31
7/9 anonim válasza:
Ja, a vírusmentesség más :D Igazából az ilyen online filmnézős oldalak szerintem tele vannak reklámokkal, amikre nem szabad rákattintani, csak ha valaki ezt nem tudja szűrni vagy pont rákattint, akkor lehetnek problémák. Érdemesebb hosszútávon bejutni valamilyen torrentoldalra, szerintem kényelemesebb is az online filmnézésnél, persze ahhoz is érteni kell minimálisan.
8/9 anonim válasza:
Én letöltöttem a brave nevű mongeszot..blokkolja a reklámokat,vírusokat
Azóta bármit nézek bárhol sem vírust nem kapok,sem reklám ablakok nem ugranak fel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat. Most próbálok sorozatbarátra regisztrálni, de a torrentezést is megpróbálom majd.
2023. nov. 6. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!