A Cinema City-ben a fogyatékos jegyhez elfogadják a MÁK kártyát mint fogyatékosság bizonyítéka ha megvan hozzá az összes orvosi dokumentáció is?
Figyelt kérdés
Szeretnék barátaimmal megnézni egy filmet a Cinema City-ben, és nem tudom hogy megvehetem-e a kedvezményes jegyet. A dokumentáció kiterjedt és gyerekkorig vezethető vissza, nem valami mondvacsinált papírcsomag amit csak azért csináltak hogy most lehessen kedvezményes jegyet venni.
Persze, ott van néhány kártya hogy milyet fogadnak el, én viszont nem vagyok annak az egyesületnek a tagja, viszont ugyanaz a fogyatékosságom nekem is megvan.
Köszönöm a segítséget!
2023. okt. 30. 22:15
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy hatósági igazolvány kártya kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!