Mi a címe ennek a sorinak /filmnek????
Figyelt kérdés
Szóval annyira emlékszem, hogy van pár fiatal akik egy ilyen Csernobilos helyre mennem JÁTSZANI, de jönnek többen is mert ilyen harcolos, tulelos és ez egy pálya lesz! Aztán van egy fehér csaj, annak meg a párja (fiú) és a csaj megcsalta a pasit egy fekete csajjal a természetben. Később kiderul, hogy azon a helyen NAGYOOOON RÉGEN egy terhes nő, és a férje ott kísérletezett valamit a levegővel, pár horcsoggel vagy patkannyal. Ők meghalnak és betonba temetik el őket, aztán később amikor már ezek a fiatalok vannak ott a csaj aki megcsalta a barátját MEGSZALJA A TERHES NŐ, és egy másik csávót a TERHES NŐ FEJRE!!! Tudom hogy HBO GO-N néztem amikor még fekete volt nem színes, kB 2019-2020 Körül nezhettem.
Sehol se találom PLS HELP!!!!
2023. okt. 29. 01:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!