Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jenna Ortega szexszimbólum?

Jenna Ortega szexszimbólum?

Figyelt kérdés
Nagyon cuki szerintem, van olyan kislányos kisugárzása is.

2023. okt. 27. 12:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
63%

Hogy mennyire szeretik a komplexusos férfiak a csinos de szomszéd lány típust és mennyire felnek a femme fatale-tól 😂

Kérlek szépen mondjad csak, milyen komplexusunk van??

Hallgatlak?

Ne haragudj de rohadtul idétlen, hogy nem tudod elfogadni azt, hogy van egy bizonyos férfi réteg akik NEM a femme fatalra buknak. Tök mindegy az ok meg a körülmény, egyszerüen más jön be nekik.

Ha te nem szereted sósan a levest, akkor teszel bele sót????!!!!!!!!!

2024. júl. 24. 17:14
 32/49 anonim ***** válasza:
89%

Az hát.

Az idén januári palm springs-i filmfesztiválon is brutálisan dögös volt.

2024. júl. 24. 17:17
 33/49 anonim ***** válasza:
0%

Én tudom hogy van egy hatalmas férfi réteg aki nem az istennő típusra bukik(persze csak a felszínen, valójában ki ne akarna 10/10es istennőt)

Pont ezt mondom hogy a kishitű férfiaknak istenítik ezt a típust, mert tőlük nem felnek tudat alatt

Ez meg csak nem is tudatos, a férfiak nagyon egyszerű lények

Az meg hogy 15 éves kiscsajt alakító szinesznore gerjednek felnőtt férfiak meg még beteges is de megint csak azt bizonyítja hogy kislány kellene nekik akit lehet manipulálni

2024. júl. 24. 17:31
 34/49 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg nő vagyok :DD"

Ha nő vagy akkor végképp nem értem, miért fáj az neked, hogy van akinek Jenna jön be. Vagy talán az a baj, hogy nem minden férfinek te teszel, esetleg lecseréltek egy fiatalabbra, vagy nem tudom mi ezzel a baj...?

Én sem kezdem el osztani az észt, hogy a nőknek melyik pasas jöhet be és melyik nem.

Jenna Ortega akkor is a válágon a legszebb lány. Azon vitatkozni hogy valakinek ki tetszhet, teljesen értelmetlen!

2024. júl. 25. 17:19
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

Ha szerinted felesleges azon vitatkozni hogy kinek ki tetszhet akkor ne írj ilyeneket hogy jenna akkor is a világon a legszebb lány… mint egy óvodás.

Felnőtt ember már nem rajong így

Engem hidegen hagy hogy hányan verik most a nyálukat jennára mert éppen most ő volt a felkapott sorozatban… csak a jelenséget irtam le, hogy a komplexusos kishitű pasiknak mindig az ilyen kisnövésű szomszédlany típusok jönnek be

Csak az a gondom hogy nem akarjak elismeri hogy miért

2024. júl. 25. 18:26
 36/49 anonim ***** válasza:
46%
De még mindig nem árultad el, hogy milyen komplexust értesz a "komplexusos férfiak" kifejezés mögött.
2024. júl. 26. 12:34
 37/49 anonim ***** válasza:

De már leírtam

Objektíven jenna nyilván nem egy csúnya vagy átlagos lány de semmi kirívó nincs benne

Pont hogy egy helyes szomszédlanynak tűnik főleg a 150 centijével…

Egyszerűen nevetséges ez a sok ömlengés róla, most is megkérdezik hogy szexszimbolum-e loool

De ha rakeresel rengeteg beteg kérdés van róla pl hogy vannak e szolgai…. Beteges

Ha meglátott egy 10/10es kirívó nőt iránta a férfiak többsége már zsigeri utálatot érez mert tudja hogy nem mehet a közelébe

Ezért vannak ennyire rákattanva jennara, aki nem félelmetes mint egy kirívó bombano

2024. júl. 26. 15:41
 38/49 anonim ***** válasza:

Nőként honnan tudod, hogy minden férfi kivétel nélkül "utálatot érez", meg hogy "félelmetes"? Voltál már férfi?

Azt sem értem, hogy miből gondolod, hogy akinek Jenna Ortega tetszik, az minden kétséget kizáróan csak perverz lehet és rögtön a szolgái meg hasonlóak érdeklik...

Miért kizárt és lehetetlen, hogy valakinek alapból a 155 centis "szomszédlány" típusú, minden "kirívás nélküli" szolidabb csajok jönnek be? Csak mert te eldöntötted, elentmondást nem tűrően, hogy már pedig a te fejedben ez van, akkor annak így kell lennie és pont?

Akit belinkentél 50 éves nöt (más nem emlékszem ki volt), személy szerint egyáltalán nem tetszik. Meg a 17 éves korabeli képén sem jön be. De gondolom szerinted ez is lehetetlen, mert te eldöntötted, hogy ő kivétel nélkül mindenkinek tetszik. Akinek nem, az perverz és "beteges" mwg "komplxusos". Mert te így gondolod. Hát hogy ki a beteges és komplexusos, aki azt hiszi, hogy körülötte forg a világ, azon egy kicsit elgondolkozhatnál...

2024. júl. 26. 16:21
 39/49 anonim ***** válasza:

Akit belinkentél 50 éves nöt (más nem emlékszem ki volt), személy szerint egyáltalán nem tetszik. Meg a 17 éves korabeli képén sem jön be.

🤣🤣🤣🤣

Asszem itt be is lehet fejezni a diskurálást, úgysem fogod megérteni miről beszélek

Csak Angelina Jolie, végül is csak a top 10 valaha élt leghíresebb emberben van benne

Ha meg a 17 éves fotóján sem tetszik akkor az ízlésed a béka segge alatt van, meg is értem ha jennánál szebb not nem tudsz elképzelni lool

2024. júl. 26. 17:07
 40/49 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt...

32-es voltam

[link]

2024. júl. 29. 20:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!