Celeb vagyok ments ki innen evadokat hol lehet vissza nézni?
Figyelt kérdés
Olyan weboldalakra lennék kíváncsi ahol tényleg fent vannak a teljes évadok részei nem túlságosan rossz minőségben valaki ismer ilyen oldalt?2023. okt. 26. 21:34
1/4 anonim válasza:
Ha az RTL-en ment, akkor RTL+-on, ha TV2-n, akkor TV2 play-en.
2/4 A kérdező kommentje:
Rtl viszont sajnos nincs fent az rtl+-on
2023. okt. 26. 21:45
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok.
Akkor esetleg néz utána YouTube-ön, Videán. Esetleg az interneten, hogy adják-e az ismétlést valamikor. Barangolj az interneten, írd be, hogy Celeb vagyok ments ki innen 4k. Ha nincs jó minőségű, akkor elégedj meg a kicsit rosszabbak.
4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván az első volt, hogy utána néztem a google-ön de vagy nem volt fent sehol youtubon viszont nézhetetlen minőségben van fent.(csak egy néhány osszevagdalt rész)
Azért is írtam ki ide hátha ismer valaki egy olyan platformot amin fent van az összes rész egyben, nézhető minőségben.
2023. okt. 27. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!