Melyik az a film ahol egy lány összejön egy rakos fiuval ha jol emlékszem és a szülei ellemzik?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 17:09
1/3 anonim válasza:
Én csak olyat ismerek, ahol a lány egy szívbeteg fúval jön össze, legalábbis szerelmesek lesznek egymásba. A lány szülei ellenzik a kapcsolatot. A film igaz történet alapján készült. Bár a főszál nem a romantika volt, hanem a fiú és a barátja közötti kapcsolat. A barátja az orvos fia volt, és az apja kérdésére kezd el törődni a beteg fiúval, de a végére igaz barátok lesznek.
A címe ennek, Az a hülye szív
3/3 anonim válasza:
Én is láttam egy filmet, amiben egy lány egy beteg fiúval jött össze, és a szülei ellenezték, de a srác nem rákos volt, hanem AIDS-es. Ez is igaz történet alapján készült: Közel a horizonthoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!