Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmben van ez a...

Melyik filmben van ez a jelenet? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Hirtelen így eszembe jutott ma egy jelenet, ahogy egy lány ül valahol, és meglátja hogy egy fiú aki bejön neki/ nem mer vele beszélni (fogalmam sincs) közeledik felé, ezért úgy tesz mintha telefonálna, a fiú meg szórakozva nézi, de aztán megcsörren a lány kezében a telefon, és így ,,lebukik"

Tudom, ez elég katyvaszos, sajna arra se emlékszem hogyan néznek ki a szereplők, csak ma így hirtelen beugrott ez a jelenet és egész nap ezen agyaltam hogy miben van :D

A segítséget köszönöm!!

2023. okt. 25. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

Ismerős ez a jelenet, de nem tudom melyik filmben lehetett. Egy biztos, nem egy éves film, van az több is, talán kettőtől is több. Nem vagyok benne biztos, de a lánynak szerintem a barna egy árnyalata volt a hajszíne sőt, a fiúnak is talán. És természetesen okos telefonja volt a lánynak. És a lány emlékeim szerint egy zöld környezetben ült, talán egy parkban.

Remélem egyre gondolunk, és segítettem egy kicsit.

2023. okt. 25. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is ez van a fejemben

Ezerrel agyaloook, de egyelőre nem ugrott be

2023. okt. 29. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!