Ha vissza nézzünk 1 filmet miért van az hogy a gonoszt meglehet sajnálni vagy meglehet érteni? föleg animácios filmeknél figyelhető meg hogy a főgonoszt lehet sajnálni felnőtt fejjel.
Nem tudom,de pl én Voldemortot sajnálom.
Csóri annyit kínlódik,hogy visszatérjen erre egy kis pöcs megöli
Láttam a filmet 100-szor,olvastam a könyvet 100-,szor,de a mai napig bízom benne,hogy megöli a picsaba Harryt.
Bocsi, privátokat nem szeretek írkálni, így inkább itt válaszolnék. Szóval, filmes gonosztevők, akikkel képes voltam együttérezni / megsajnálni őket:
Frank Hummel - A szikla
Ben Linus - Lost
Barbossa, Davy Jones és Norrington - A Karib-tenger kalózai
Smeagol - A Gyűrűk ura
Darth Vader és Kylo Ren - Star Wars
Erik Lensherr/Magneto - X-men
Harvey Dent - Sötét lovag
Persze valószínűleg akadnak még mások is, de így hirtelen ők jutottak eszembe.
4,Norringtont én is sajnáltam,viszont O nem volt igazi gonosz
Szerintem csak remélte,hogy visszakaphatja a régi életét,ha Beckettnek fog dolgozni,ha elviszi neki a szívet..Aztán amikor rájött,hogy hibázott már késő volt
Barbossa nem érdemelte meg a halált,kitalalhattak volna neki valami más véget.de persze ez csak az én véleményem.
De most miért pontoztok le?.az a kérdés miért sajnáljuk meg a gonoszt.
Én írtam,hogy Voldemortot sajnáltam
Erre lepontoztok.
Igenis szerencsétlen,jó lett volna ha nem hal meg..izgibb lett volna,ha mugli lett volna belőle,aztán úgy kellett volna boldogulnia tovább a muglik között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!