Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol lehet megnézni a régi...

Hol lehet megnézni a régi (g3) Én kics pónim filmeket?

Figyelt kérdés

Még kiskoromban rengeteget néztem és most szeretném őket felnőtt fejjel úrjanézni de sajnos nem mindegyiket sikerült megtalálnom. Angol nyelven fent van az összes, ám nekem fontos lenne a magyar, hiszen kicsinek is így láttam.

Amiket eddig sikerült megtalálnom azok: Elveszett szivárvány, Felhőtánc és Menta karácsonya. A kettő kedvencemet sajnos nem lelem sehol (A hercegnő parádéja, A legszebb szülinap) ezért reméltem valaki tud segíteni és esetleg egy linket vagy címet tud mondani. Minden segítséget előre is köszönök!:)

#My Little Pony #Én kicsi pónim #én kicsi pónim filmek #én kicsi pónim g3 #my little pony g3
2023. okt. 20. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Én igazából nem nagyon nézem ezeket a filmeket, de a Minimax (TV csatorna) általában adni szokta ezeket. A filmeket hétvégente szokta adni, kivéve a Barbie filmeket (talán az Én kicsi pónim filmeket is), ezek hétköznapra is beleférnek.

Ja, és a Minimax magyarul adja.

2023. okt. 20. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a Minimax sosem adta az én kicsi pónim ezen verzióját, amit a kérdező keres. A varázslatos barátság és annak filmjei mennek/mentek rajta, a kérdésben szereplő meséknek köze sincsen hozzá, teljesen más kategória:)
2023. okt. 20. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!