Hannibal Lecter-t mitől tartják félelmetesnek/pszichopatának?
A bárányok hallgatnak c. filmet néztem a minap és egyáltalán nem tartottam félelmetesnek vagy durvának a karaktert.
Én is hasonlóan manipulatív vagyok és nem zavar ha érzelmi vagy fizikai kárt okozok másnak. Az sem zavart, hogy kinyírta a zsarukat és a mentősöket. Ha hasonló helyzetben lettem volna én is ezt teszem, hiszen értelemszerűen az ember saját jóléte mindenek felett.
Ezen a filmen/karakteren mi olyan kiemelkedő, megbotránkoztató vagy ijesztő?
PS: a könyvet nem olvastam.
Mitől pszichopata?.
Hat talán mert embereket eszik...
De a filmen belül nem eszik.
Engem a filmen belül nem félemlített meg és nem is csinált semmi rendkívülit amit én ne léptem volna meg a helyében.
"nem is csinált semmi rendkívülit amit én ne léptem volna meg a helyében."
Ez akkor elég sokatmondó veled kapcsolatban...
Miért?
Ha már úgyis lecsuktak életfogytig akkor ne manipuláljam azt aki turkál a fejemben? Vagy ne is próbáljak megszökni?
Szerinted azok a zsaruk nyugtalanul forgolódtak az ágyukban miután belőlem viccet csinálnak amikor kaját hoznak be a cellámba stb?
Ha ők nem bánnak velem emberségesen akkor én minek nyaljam ki a seggüket?
Nyilván kiszökök, kerül amibe kerül. Ha megölök másokat közben nekem az is oké. Életfogytiglan után már úgysincs vesztenivalóm.
Igen, ez elég beteges gondolkodásmód...
4
Oké.Az első részben nem mutatnak kannibál étkezést..De a későbbiekben azért vannak "rendkívüli"jelenetek.Mondjuk például amikor Dr.Lecter kivagdos darabokat a még élő és körbefűrészelt koponyájú ember agyából.Majd azt elkezdi sütögetni.Végül pedig fölszolgálja az áldozatának azt a pörköltet amit az imént készített a belőle kimetszett agyszövetből..
Milyen első rész?
A bárányok hallgatnak az egy film, ha jól tudom. Anthony Hopkins játssza a karaktert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!