Egy régi filmet keresek, nem tudom a címét, sem azt hogy ki volt a főszereplő, csak nagyjából a cselekményét mivel még gyerekkoromban láttam vagyis több évtizede.
A film története arról szólt hogy volt egy elég ronda, középkorú vagy idősebb nő, talán mentálisan beteg és sérült is volt és pszichiátriai kezelés alatt is állt. Aztán valahogy kapott valamilyen fiatalító szert de nem csak fiatalabb hanem csinosabb is lett tőle, viszont ez a szer csak időlegesen hatott tehát lehet pár óra vagy max. 1-2 napig. Nem emlékszem pontosan. Ő pedig fiatalon behálózta a férfiakat gondolom akik kihasználták vagy rosszat tettek vele és így férkőzött a közelükbe hogy utána bosszút álljon, konkrétan megölje őket. Ez melyik filmben volt ha esetleg tudja valaki? Valószínűleg 90-es vagy 80-as években készült film lehetett.
#horror film, cím
2023. okt. 15. 11:35
1/7 anonim válasza:
Jól áll neki a halál, esetleg?
2023. okt. 15. 12:19
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es a hozzászólásod. Nem, ez régebbi film és itt csak 1 főszereplő nőről van szó aki megfiatalodott és valóban gyilkolt is. Láttam a Jól áll neki a halál című filmet, Bruce Willis, Maryl Streep, Goldie Hawn főszereplésével, az inkább horror-vígjátéknak mondható. Az a film amit én keresek az nélkülöz minden poénos, vicces jelenetet, az tipikus horror film, és szerintem nincs benne ismert színész sem. Lehet nem is annyira ismert és befutott film, én is a tv-ben láttam régen, vagy 25 évvel ezelőtt.
2023. okt. 15. 12:24
3/7 anonim válasza:
Esetleg még a Morella kísértésére tudok gondolni. Hasonlóak a főbb elemek.
2023. okt. 15. 12:31
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as, igen hasonló a koncepció de ez sem az a film. Azt nem írtam hogy ez a jelenkorban játszódik. Sajnos semmi mást nem tudok róla. A nyitó jelenet vagy a film eleje talán az hogy éjszaka vagy késő este, esőben nagy esőkabátban, csukjával a fején megy az idős, ronda nő az utcán aki maga a főszereplő. Az áldozatait meg úgy öli meg hogy fiatal testben és kinézettel felmegy a lakásukba és van olyan rész hogy az egyik férfit, aki jól szituált, tehát valami középvezető vagy orvos, ügyvéd, őt is úgy öli meg hogy az kikéreszkedik a fürdőszobába mert érzi hogy vissza fog változni és amikor kijön a fürdőszobából a férfi ledöbben hogy egy nagyon ronda és öreg nővé vált és ezt kihasználva ekkor támadja meg. De sajnos nagyon kevés jelenetre tudok visszaemlékezni a filmből.
2023. okt. 15. 12:45
5/7 anonim válasza:
Aminek ilyesmi elemeket tartalmaz a története;és az eszembe jut hirtelen az a Mesék a Kriptából egyik része..Talán azt keresed. 1 évad 4. epizód.
2023. okt. 15. 13:17
6/7 A kérdező kommentje:
#5-ös, köszönöm megnézem, mert kíváncsi vagyok rá de biztos hogy teljes estés film volt, illetve az jutott még eszembe hogy a főszereplő nő amikor megfiatalodott, hosszú szőke hajú nővé vált. Külsőre nagyon hasonlított Catherine Deneuve színésznő fiatalkori kinézetére. Így az emlékeim alapján azt hittem ő volt a főszereplője a filmnek amit keresek de utána kerestem, nem szerepelt ilyen filmben.
2023. okt. 15. 13:40
7/7 A kérdező kommentje:
Közben meglett a film. :) Gondoltam leírom hátha valaki kíváncsi rá melyikre gondoltam. Régebbi mint hittem. A film címe pedig Sátáni szépség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!