Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem találom ijesztőnek...

Miért nem találom ijesztőnek a horrorfilmeket?

Figyelt kérdés
A múltkor a Ragyogást néztem, de attól sem ijedtem meg, a film túlnyomó részében Jacknek szurkoltam, mert Wendy az idegeimre ment a hisztérikus sipitozásával. Most tök faragás közben megnéztem az Azt, de az sem váltott ki belőlem semmi reakciót, inkább éreztem akciófilmnek (és sok helyen röhejes a cgi, pl a könytáros fej nélküli zombi mozgásán felnevettem). Ez után elgondolkodtam, hogy mikor ijedtem meg egy horrorfilmtől utoljára, és rájöttem, hogy nem emlékszem. Most vagyok 19. Mikor fiatalabb voltam, nagyon féltem, alig tudtam megnézni egyet. Szerintetek kiéghettem? Vagy ez is a felnőtté válás része?

2023. okt. 14. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Gyerekkoromban sokkal ijesztőbbek voltak a horrorfilmek, de felnőttebb fejjel már azzok sem. A mostani horrorfilmek roppant gagyik.
2023. okt. 14. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Egyrészt rosszak a horrorfilmek, másrészt hozzá is lehet szokni, harmadrészt, nem mindegy, hol hol nézed és mikor, hogy egyedül-e vagy társaságban, stb.
2023. okt. 14. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Örökség

Fehér éjszakák

Valami követ

2023. okt. 14. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ijeszt jobban: reális vagy természetfeletti dolgok? Azon a vonalon érdemes indulni, ha… aztán egyedül, este megnézni (ha félni igyekszel)… én megnéztem a Sikoly új részét, aztán egy üres, sötét környéken mentem valamelyik nap, hát, eszembe jutott, hogy milyen könnyen történhetne olyasmi, vannak őrültek azért itt-ott talán :)
2023. okt. 15. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Általában egyedül, a sötétben szoktam horrort nézni, hogy ezzel is fokozzam az élményt. Amúgy az az érdekes, hogy a való életben meg baromi félős vagyok, pl. ha sötétben kell hazamennem, mindig szinte futólépésben közlekedek, és ha jön mögöttem egy kocsi, szívrohamot kapok. De ez csak zárójeles megjegyzés.
2023. okt. 15. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle módon lehet ijesztő valami, jumpscare alapján, feszültséget kelt és hasonlók. Talán a Boncolás az egyik legjobb komplex horrorfilm :)
2023. okt. 15. 08:38
 7/7 Vidonka válasza:
82%
Én általában unalmasnak találom a horror filmeket, olyan gagyik.
2023. okt. 21. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!