Van rajtam kívül olyan, aki angol hangal, magyar felirat nélkül néz filmeket?
Figyelt kérdés
Vagy ti megvárjátok a magyar szinkron hangot, vagy feliratot egy filmhez?2023. okt. 14. 12:37
1/11 anonim válasza:
Mivel nem beszélek angolul olyan szinten,hogy megértsem amit mondanak,megvárom a feliratot vagy a szinkront.
2/11 anonim válasza:
Rajtad kívül biztos egy csomoan vannak
3/11 anonim válasza:
Pl. az összes angol és amerikai így nézi.
4/11 anonim válasza:
Én is felirat nélkül nézem, ne vedd sértésnek, de a mai világban nem nagy szám, ha valaki tud angolul.
5/11 anonim válasza:
Én még a hangot sem hallok, szájról olvasom a szöveget angolul.
6/11 anonim válasza:
"Van rajtam kívül olyan, aki angol hangal, magyar felirat nélkül néz filmeket?"
Olyan nincs. Viszont olyan, aki angol hanggal(!), magyar felirat nélkül néz filmeket: rengeteg!
7/11 anonim válasza:
Utálom a szinkronos filmeket, általában eredeti nyelven nézem őket (legyen az angol vagy más). Angol felirat viszont kell, egyrészt mert bár jó az angolom, de így is kimaradhat pár szó, másrészt meg mert csipszzabálás közben nem hallom jól :D
8/11 anonim válasza:
"csipszzabálás közben nem hallom jól :D"
Végre valaki bevallja! :D
9/11 anonim válasza:
Nem, nyugi, iszonyat különleges ember vagy, megengeded, hogy csodáljunk érte?
10/11 anonim válasza:
Ritkán. Angol felirattal szoktam nézni sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!