Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmet keresek (Lengyel)...

Filmet keresek (Lengyel) tudnátok segíteni kerlek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresek egy filmet ami Netflixen volt fent és egy volt katonáról szólt aki nem mert kimenni a lakásából, újsággal fedte be az ablakokat és hát ha filmnek a végén végzett magával, ennyire emlékszem belle de nagyon szeretném megtalálni szóval ha esetleg valaki tudja hogy mi lehet a címe annak nagyon hálás lennék(a) Tudom, hogy ez nem túl sok információ de remélem valaki tudja, hogy melyik film ez ® (Lengyel film volt és szinkronos)

2023. okt. 8. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy kezdődik a film?
2023. okt. 9. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy konkrétan annyira emlekszem az egészből amennyit leirtam az egész filmben a csavo végig bent van a lakásban talán az elején meg meglátogatta valaki és annak mondta hogy jönnek érte de meg ez sem biztos, azt tudom hogy végig bent van a lakásban a csavo és egyre jobban “megkattan” és kb az utolsó 10-15 percben megy csak ki az utcára be a katonasághoz a régi egyenruhájába, ott aztán egy nagy asztalnál egy székbe leül (mintha az irodája lett volna régen) megnézett egy képet ami az asztalon volt elő vett egy pisztolyt megfordult a székkel és hat aztán fejbe lőtte magát:’)
2023. okt. 11. 03:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az előzőhöz válaszolva még annyit hogy amúgy annyira nem volt régi a film (mármint amikor készítették 2016-2022 max) de úgy csinálták meg mintha a picit régebbi időkben játszódott volna (kb 1980-2000) vagy lehet hogy csak Lengyelországon belül ilyen lepusztult helyen lakott a csávó hogy “ennyire réginek” tűnt a lakása amúgy most nagyon hülyén érzem magam mert már mindenhogy próbáltam rákeresni a neten de sehogyse találtam meg mert nem háborús film nem dokumentum egyáltalán nem tudom hogy ezt milyennek lehet hívni azt se tudom hogy igaz történet alapján játszódott e, es tudom hogy ez nagyon kevés info de nagyon hálás lennék ha tudnál vagy valaki tudna benne segíteni🥹
2023. okt. 11. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!