Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik szám utal a halálra?

Melyik szám utal a halálra?

Figyelt kérdés

Egy kisfilmet tervezek készíteni amiben a főszereplőről kiderül, hogy ő már halott. Bele akarom építeni a sztoriba, hogy megnézi az időt a karóráján. Egy ilyen kis easter egg szerűséggel akarom beleépíteni a sztoriba hogy az idő igazából egy szám amely a halálra utal. Melyik ez a szám?

Köszönöm

2023. okt. 5. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer régen ha minden igaz 3:00-át olvastam valahol,de már nem rémlik hogy hol.
2023. okt. 5. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3-4 között az ördög/boszorkányok órája van. A kínaiaknál pedig a 4es szám jelenti a halált sok helyen azért nincs 4.emelet stb. Egyszerűen kihagyják a számot
2023. okt. 5. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Óóó, akkor a Leaving D.C. című filmben ezért jött mindig hajnal 3 és 4 óra között a cucc! Kicsit sem para ez így hajnali 3 óra 7 perckor :)
2023. okt. 6. 03:07
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Nálam már kakàlt és elment.

Szarni jár belém a lélek.

2023. okt. 6. 03:33
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Nem arra a cuccra gondoltam :D
2023. okt. 6. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:

A 6.

Elvégre a 6. érzékben Bruce Willis már halott.

2023. okt. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!