Miért ilyen pszichopata a Charlie és a csokigyár c. film?
Én egyszer se tudtam végignézni.
De a Tim Burton filmek nem átlagosak sose...
Az elsőnek igaza van ,erről szól a film.
Én elolvastam a könyvet is, szerintem egészen jól rámutat arra, hogy milyenek a gyerekek... Sokszor meg a szülő sem veszi észre, hogy milyen negatív irányba fejlődik a gyermeke személyisége, vagy ami rosszabb, még biztatja is arra, hogy mindenáron érvényesüljön... Rossz irányba tart ez a világ...
Nekem tetszett,mert pontosan azt akarta bemutatnia film ami ma igenis nagy gond,csak senki nem veszi észre,és ami fontos lenne azt reklámozni sem szabad..
Vegyük a gyerekeket.Egy elkényeztetett kisliba aki csak a "kell" és "akarom" szót ismeri..(Jaj de sok ilyen fiatal lányt látok nap mint nap,csak éppen nem ismernek magukra a film alapján)
A rágógumis lány aki szemtelen,flegma viselkedésével váltja ki az ellenszenvet..(ilyet is rengeteget látsz)
A dagi fiú aki csak falja az ételt,aki mérhetetlenül sokat akar..(ilyenből is van elég)
A másik fiú aki egész nap a számítógépen játszik,és szinte eggyé válik vele.Aki nem ismeri magát a kinti világot,mert virtuális világban él,és mellette azt hiszi ő egy igazi zseni mert tudja hogy kell pl: wordpadba írni,vagy képet retusálni..(jaj,de sok okos gyerek van itt is nem igaz?)
És van egy gyerek akinek nincsenek vagyonos értékei,aki nem palotában lakik,akinek nincsenek drága játékai,de van valami amit semmi pénzért nem adna át senkinek.A családja,és a családi szeretet..
NA a film is erről szólt! Kár hogy nem értetted meg!
Bizony ez a film nagyon jó kis film,ha megértjük a lényeget belőle!!!
ma 21:14
Te nem nagyon fogtad fel mit akart a film megmutatni...
itt nem arról van szó,hogy Willi mennyi idős,vagy mikor zárt be a gyár! Te tényleg csak ennyit vettél le belőle? Komolyan te melyik csoportba tartozol?
1. hisztis,kényes kispcsa
2flegma,szemtelen,unszimpatikus
3.Mindent akarok,és habzsolok fajta
4.ki ha én nem,én vagyok az okos
5.normális,aki felfog dolgokat amit mondani akarnak neki(ez biztos nem mert a filmet sem fogtad fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!