Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Gyilkos elmék (Criminal...

Melyik Gyilkos elmék (Criminal Minds) epizód ez?

Figyelt kérdés

Már megőrülök, mert hosszú ideje ezen agyalok!

Sajnos sokra nem emlékszem... a vége miatt szeretném újranézni.

Úgy ért véget, hogy volt valaki, akit valahol lelőttek. Talán egy fiatal srác volt és egy bezárt, épp üres iskolában de ez nem biztos, lehet más épület volt.

A lényeg, hogy azt hiszem Reid próbálta lebeszélni, de ő mégis lelőtte magát vagy fegyver volt nála és más lőtte le, nem tudom.

Nagyon furcsa volt, Reid csak állt ott és látszott, hogy megviselte a dolog. A lövésnél is összerezzent kicsit. Aztán talán mondott is neki valamit Morgan.

Sajnos másra nem emlékszem... valakinek van esetleg tippje?

Azt hiszem viszonylag újabb epizód volt, de már rég volt a tvben. Úgy értem, hogy Reid nem úgy nézett ki, mint az első részekben, hanem már jobb volt a haja is.

Azt hiszem még azelőtt történt, hogy meglőtték volna, mert mankó nem volt nála. Az is meglehet, hogy utána történt, amikor már meggyógyult de annál szerintem régebbi epizód.

Már sokat végignéztem és olvastam a tartalmakat, de nem tudok rájönni. Gondoltam kiírok egy kérdést, hátha valaki tud segíteni.

2010. okt. 18. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a második évadban volt egy olyan rész a 11. (Gyilkos születik) /Sex, Birth, Death/

[link]

ahol Reid a végén azon gondolkodik, hogy a zsenisége milyen közel áll a pszihopatákhoz...

A mankós részek csak az ötödik évad-ban voltak.

Remélem erre gondoltál :)

2010. okt. 18. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
..jah esetleg még a második évad 15.része amikor elrabolta egy gyagyás és megkínozta, ha jól emlékszem ez két részes volt..vagy a 15.-ben (jelenések), vagy a 16.-ban lövik le a srácot (mellesleg a gyagyás a Dawson srác)
2010. okt. 18. 12:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de sajnos nem ez lesz az.

Mellesleg az első rész az egyik kedvencem.

Amikor ennek vége lett akkor elég rendezett volt a környezet, valami épületben voltak. Nem volt túl színes, viszont világos volt.

Lehet könnyebb lenne, ha lerajzolnám vagy valami:D

Olyan buta vagyok, mert amikor a tvben láttam akkor is megjegyeztem, hogy ezt majd letöltöm. Csak akkor nem írtam fel a címet aztán kiment a fejemből.

Már rákerestem angolul is a címszavakra, de nem találtam semmit.

Mondjuk nem akkora tragédia, ha mást nem elkezdem a legelejétől nézni és egyszer csak meg lesz. De azért jó lenne tudni melyik rész lehetett.

2010. okt. 18. 13:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Arra az első részre gondoltam, amit az első hozzászólásban linkeltél. Az az egyik kedvenc részem. :)

Amúgy most, hogy mondod tényleg a dawson srác volt! Azt hiszem akkor jött képbe a drog is.

Egyébként most hajlok afelé, hogy az általam keresett epizód a 4. évadban lehet.

2010. okt. 18. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Még ami eszembe jutott, de ott nem lövik le a srácot ahol a Reid nagyon oda-megvissza van, az a negyedik évadban a 20.rész ahol a twilight-os Jasper fiú lánynak hiszi magát. Mert ott a végén van valami olyan, hogy a Morgan okosakat mond Reid-nek. Bakker most, hogy ezt leírtam azt hiszem egy kicsit gyilkos elmék fan vagyok :D
2010. okt. 18. 13:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem, azt hiszem be is járt még hozzá, mert beszélni akart újra a sráccal. De már csak a másik személyiségét "találta" ott, aki nőnemű. Vagy valami ilyesmi.
2010. okt. 18. 13:38
 7/10 anonim válasza:
ez az a rész, amiben a rossi lánya szerepel (mm a valóéletben lévő lánya), és rész címe pedig: 3rd life, harmadik évad 12.
2010. okt. 26. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az! Köszi ;)
2010. nov. 1. 21:48
 9/10 qari2326 válasza:
sajnos én egyáltalán nem emlékszem ilyen részre :( viszont a segítségeteket szeretném kérni, hogy nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét és előadóját amelyik a 2.évad 15epizód végén hallható?
2011. ápr. 21. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló kérdésére:

http://www.youtube.com/watch?v=Wt9BeOAR2Cs

Vagy:

http://www.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk

Már nem emlékszem, hogy melyik szólt a végén.

2011. jún. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!