Karácsonyi lidércnyomás c. film vélemények?
Figyelt kérdés
Az eredeti címéből ítélve (The Nightmare Before Christmas) horrorfilm jellegűnek tűnt, vagy legalábbis egy csöppet ijesztőbbnek, de amikor megnéztem a képeket, akkor egy rajzfilmre hasonlított, illetve az volt kiírva, hogy musical/gyermek. Most akkor milyen a film. Valaki itt a GYIK-en látta már? Úgy terveztem, hogy karácsonykor megnézem, de ez esetben annyira nem érdekel.2023. okt. 3. 14:15
1/5 anonim válasza:
Inkább egy goth mese tiniknek. Kisgyerekeknek ijesztő, de nem horror. Igényes amúgy, nem gagyi, de nézz bele és meglátod hogy tetszik-e.
2/5 anonim válasza:
Nagy kedvencem volt általános iskolában.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szuper, zeneileg, képileg gazdag, szép története van. 10 év fölötti gyerekeknek mutatnám meg.
50f
4/5 anonim válasza:
Aranyos rajzfilmet, kisfiam kedvence (3 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!