Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan filmeket...

Tudnátok olyan filmeket ajánlani, amiben a gonosz végül jó lesz?

Figyelt kérdés

Főleg fiatalokkal érdekelne a történet. És olyan igazi klisséket várok, mint például bele szeret egy lányba, emiatt már nem lesz gonosz, és társai...

Fontos, hogy fiatalok legyenek, idősekkel nem érdekel az egész.

Mint például az Avatar, ahol Jake Netíri miatt "jó útra tér", csak legyenek náluk is fiatalabbak a szereplők.

A műfaj szinte mindegy, dráma, fantasy, akár még vígjáték is lehet..

Köszi előre is minden ajánlást! Legyen szép napotok! :)

2023. okt. 1. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Romper Stomper (1992)

Az egyik skinhead beleszeret a hozzájuk csapódott lányba és emiatt ki is akar lépni a bandából. (Legalábbis így emlékszem, de már nagyon régen láttam. Ez volt Russel Crowe egyik korai filmje.)

2023. okt. 1. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, rá is keresek. :)
2023. okt. 1. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Javaslom a Once upon a time sorozatot, ott több ilyen szál is van, a fiatalság viszont nagy kérdés, nézd azért még mindentől függetlenül, szerintem tetszene.
2023. okt. 2. 00:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Ismerem a sorozatot, pont nemrég hagytam abba. Sok karakter tetszett belőle. Köszi az ajánlást! :)
2023. okt. 2. 07:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Solomon Kane
2023. okt. 2. 17:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlást!
2023. okt. 6. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Életem nyara

Itt igazából nem pont gonosz, hanem mindenkinek ellenszegül, a maga útján jár. Aztán szerelmes lesz, és megváltozik.

2023. okt. 11. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt még nem ismertem, rá nézek. Köszönöm!
2023. okt. 24. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!