Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a mondanivalója a Végrehajt...

Mi a mondanivalója a Végrehajtók (Repomen) c. filmnek?

Figyelt kérdés
Én nagyon érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam. Nálam az egyik legjobb film... de szerintetek mi a mondanivalója?
2010. okt. 17. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos...Először ezt a filmet láttad ugye?

Tudod van egy olyan film aminek ez a címe:

*REPO!THE GENETIC OPERA*

Ez az eredeti.A Végrehajtók ez alapján készült el.

Ez a film egy Horror-Rock-Opera.

Megjegyzem hogy szerintem az Opera ezerszer jobb,pedig én is a Repoment láttam először.Tetszett is,nem azt mondom.

Az én szememben az Opera szarkasztikus mégis igaz mondanivalója ez:

Pénzért bármi.Ha nincs meghalsz.

A filmben is ez,ha ki tudod fizetni a szerveidet életben maradsz,ha nem,jön a Repomen és kiszedi belőled a tartozásod...szó szerint.

Javaslom hogy nézd meg az operát minél előbb,pokoli jó,de figyelmeztetlek,TELJESEN MÁS az egész.Egyébként be lehet rajta hugyozni.

Folyamatosan énekelnek benne,ezért OPERA és nem musical.

Az alap ugyan az mint a Repomennek,GeneCo,Vírus,Jövő,Szevek.

De innen egész más.Á.Nem akarok róla beszélni,elvenné az örömét,inkább megmutatom az egyik dalt.

Sajnos az egész angol,magyar felirat meg nem tudom hogy van-e,de inkább angolul nézd meg.Úgy érezni az igazi mondanivalóját.Majd szedd le valahonnan.

A dal:

http://www.youtube.com/watch?v=6ZcxUaPpZPM

Shilo(a fiatal),Blind Mag,és Marni(a hologram):Chase the morning-Üldözd a reggelt

2010. okt. 31. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
hmm.. érdekesnek tűnik. Majd megnézem. De ez a végrehajtók.....nagyon tetszett. Vége meg egyenesen TÖKÉLETES. az ideghálós rész. Amikor issza azt az italt, és felnevet, és elmegy a kép....annál szabályosan rázott a hideg :D (nagyon szeretem az ilyen befejezéseket, ha tudsz ilyet mondani pls írj majd vissza :D) Most néztem meg 3.jára és rájöttem a végén hogy mi is az igazi mondani valója...Ezzel az ideghálós cuccal mutatták meg mi a valóság, és mi az álom, képzelet stb. Hogy valójában hogy élünk és hogy szeretnénk élni...áh egyszerűen hatalmas film..
2010. nov. 3. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ai látta a filmet, megkérdezném: hogy értékelitek azt a jelenetet, amikor Whitaker azt mondja a narkós barátnőről egy végrehajtónak: "majd én elintézem"? Végül elvette a szerveit vagy sem?(Sajnos arra tippelek, hogy igen.)
2010. nov. 19. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:

szerintem nem. Tudta hogy a haverjának(Jude Law) milyen fontos a lány.

bár ez nem lényeges mivel a haverja most "boldogságban" él

nemtudom.

2010. nov. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!