Az hogy a Passió valóban megtrörtént és hogy az Isten ennyire szeret minket. Ezen én is sírtam, nem vagy egyedül. Csak ott a tudat is hogy Jézus ez mind értünk szemvedte el
2023. szept. 24. 22:23
3/14 anonim válasza:
Mondjuk az lehet a különbség, hogy a Fűrész egyáltalán nem olyan film, amin meg szoktak hatódni az emberek.
Amúgy meg mindenki másmilyen, más dolgok érintik meg.
Természetesen nem ciki, ha egy ember sír egy filmen.
2023. szept. 25. 08:17
4/14 anonim válasza:
A jézis halála miatt kierőszakolt részvét a legnagyobb bűne a kereszténységnek és azt,hogy "értünk" halt meg azt vélt halála után találták ki 300 évvel.
2023. szept. 25. 12:53
5/14 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. De nem baj, hogy sírsz.
Engem a Passió egyáltalán nem indított meg, pedig hívő keresztény vagyok. Sokkal jobb, teológiailag mélyebb filmek vannak - szerintem.
2023. szept. 25. 15:21
6/14 anonim válasza:
De igen értünk halt meg , de feltámadt! Csak így válthatott meg minket!
2023. szept. 25. 15:31
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. A sírás jó és kell az embernek. Jézus is sírt Lázár halálakor az együtt gyászoló emberekkel, pedig tudta, hogy fel fogja támasztani Lázárt.
Mt.5,4.Boldogok, a kik sírnak: mert ők megvígasztaltatnak.
Ján.11;
33. Jézus azért, a mint látja vala, hogy az sír és sírnak a vele jött zsidók is, elbúsula lelkében és igen megrendüle.
34. És monda: Hová helyeztétek őt? Mondának néki: Uram, jer és lásd meg!
35. Könnyekre fakadt Jézus.
2023. szept. 26. 03:07
8/14 anonim válasza:
Nem ciki.
Én is sírtam.
Szegény Jézus.
2023. szept. 26. 14:46
9/14 anonim válasza:
Jézus kudarcot vallott meg kellett volna váltania a világot de nem sikerült neki, dicsőségben vissza kellett volna térnie, de nem így lett. Ő a tehetetlenség és a gyengeség megtestesítője lett és az ő jelképe a feszület a szenvedés és a kín jelképe. Mit is várhat az ember egy ilyen megváltótól, akit legyőztek az emberek, kit szenvedve gyötrődve kell követni, miközben a saját természetével és a Sátánnal viaskodva éli az életét, aki benne hisz.
2023. szept. 26. 15:05
10/14 anonim válasza:
Még nem tért vissza de vissza fog! És feltámadt, győzelmet aratva a halál felett és megnyitotta nekünk a Menny kapuit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!