Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Film/sorozat, amiben egy...

Film/sorozat, amiben egy férfi bosszút akar állni?

Figyelt kérdés
Olyan filmet vagy sorozatot keresek, amiben egy férfi szerelmes egy nőbe, a nő viszont mást szeret/választ vagy mással él. Krimi,horror,thriller téma, vagy valami izgalmasabb kellene, sorozat még jobb lenne. Biztos van sok ilyen csak nehéz megtalálni ezért gondoltam kiírom ide hátha. :)
2023. szept. 17. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezel. Tudom hogy török és lehet nem vagy odáig értük de iszonyat jó sorozat. Egy szegény férfiról szól aki egy nővel és 2 másik férfivel nőtt fel de ő együtt volt a nővel. Valami lesz vele és azthiszik meghalt. X idő eltelik és mindegyik meggazdagodott a nő összejött az egyik férfivel a kettőből gyereket is szült neki. A férfi visszatér új néven új arccal. Nagyon jó sorozat bűnözős, szerelmes, néha vicces de inkább komolyabb. Vannak még benne idősebb maffiozókról egy szál az is nagyon jó
2023. szept. 17. 19:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Az Ezel sorozatot ismerem, és láttam, nekem is nagyon tetszett, esetleg hasonló török sorozat van még ami erről szól?
2023. szept. 17. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, durva jó film:

[link]

2023. szept. 17. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Megtörve 2018
2023. szept. 17. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Hazugságok gyűrűjében 2012
 6/10 anonim ***** válasza:
Karadayi 2012
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy ellopott élet 2013
2023. szept. 17. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Emlékek útvesztőjében 2014
2023. szept. 17. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Ellopott szív

Az első évad azt mutatja be, hogy jön össze a nő és a férfi (nem csak egyszerű szerelmi sztori. Magyon durva), a második évada viszont egy bosszúsztori a volt férj részéről. Nagyon durva történet szervkereskedelemmel, nyomozással, betegséggel, halállal, szerelemmel. Nagyon ajánlom. :)

2023. szept. 18. 09:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mást szeret a nő, csak le akarja zárni a kapcsolatot a csávóval, mert az túl fiatal hozzá. És a pasi elég rosszul viseli. :)

(Nem kapott jó értékelést imdb-n, pedig szerintem egész jó film.)

The Boy Next Door

[link]

2023. szept. 18. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!