Mi kis falunk csak szerintem egyre gyengébb?
Figyelt kérdés
A mai évadnyitóban is alig volt valami poénos jelenet picit már inkább olyan szappanopera lett az egész, sehol sincsenek már azok a sírva röhögős jelenetek mint régen, miért nem próbálnak ismét valami összefüggő, rendes epizódokat készíteni?2023. szept. 17. 00:12
2/8 anonim válasza:
Már a az első rész sem volt jó, de ugye mindig van lejjebb.
3/8 anonim válasza:
A gólkirálysàg egy fokkal jobb, de azt se folytatták.
4/8 anonim válasza:
Az eleje az nagyon jó volt ti valószínűleg nem néztétek úgy írtok véleményt. Számomra mióta teca elment meghalt a sorozat. 3 tényleg nem lesz folytatása? Én nagyon vártam mert függővéget kapott 😔
5/8 anonim válasza:
#4 az első részt láttam az elejétől a végéig.
6/8 anonim válasza:
A Gólkirályságnak lesz folytatása, nyár végén kezdték el forgatni az új részeket. A Mi kis falunk színvonala sajnos sokat esett a kezdetek óta, de azért én még reménykedem benne, hátha feltámad...
7/8 anonim válasza:
Mióta nincs az írók között Kormos Anett.
A Gólkirályság 2. évadát július 05-én kezdték el forgatni, a Gólkirályság facebook oldala szerint.
8/8 anonim válasza:
Világéletemben utáltam. Néhány részt láttam belőle, de erőltetett minden és jó nagy marhaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!