Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt olyan film az életedben,...

Volt olyan film az életedben, amin bealudtàl és egy másik filmre ébredtél, amiről azt hitted, hogy az még az?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen nem volt, de olyan volt, hogy valaminek úgy néztem meg a paródiáját, hogy azt hittem, hogy az az eredeti.
2023. szept. 16. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen eset nem rémlik; akármennyire untat is egy film, azt azért észreveszem, ha hirtelen teljesen más színészek vannak a képernyőn. Viszont nemrég a Machete közepe táján elbóbiskoltam és arra riadtam fel, hogy magyarul beszéltek benne. Mondtam is magamnak, hogy "mi van, hirtelen szinkronossá változott a film?!" De nem, csak tényleg volt benne egy kis magyar szöveg. :D
2023. szept. 16. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem gyakran előfordul ilyesmi, nemegyszer elalszom és mire felébredek már régen másik műsor megy és van amikor támad ebből némi zavar.

Jártam már úgy filmmel, hogy első pillanatban volt egy kis kavarás, de aztán úgyis megnézem, vagyis felkapcsolok egy csatornát, meg vissza és akkor kiírja az időt is, meg a műsor címét, adatait és akkor én is jobban képbe kerülök.

2023. szept. 16. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!