Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmnek nincs főszerepl...

Melyik filmnek nincs főszereplője?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 17:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Igazából szerelem, Valentin nap, Nem kellesz eléggé, Behavazva, Anyák napja, Szilveszter éjjel.

Ezekben sok egyenrangú karakter van.

2023. szept. 16. 21:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát ha arról van szó, hogy több főszereplős film, akkor rengeteg van. Az összes film, amiben csoport van a fókuszban, mint pl. a Hét mesterlövész, Hét szamuráj, Kelly hősei, Piszkos tizenkettő, Ocean's eleven, Nyolcadik utas... ésatböbbi, de mondjunk magyart is, Két félidő a pokolban, A tizedesmeg a többiek, de a kérdező szerintem nem erre gondolt, hanem olyan filmre, amiben egyáltalán nincsenek karakterek.

Mondj egy példát, kérdező, hogy mire gondoltál.

2023. szept. 16. 21:58
 13/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy sok fontos szereplője van egy filmnek nem egyenlő azzal, hogy nincs főszereplője. Az Alien filmeknek is van, az első részének is.

Talán még azokat lehetne ide sorolni, ahol 2 főszereplő van, de egyik sem fontosabb/több, mint a másik, mint pl a Sunset limited.

De tényleg azok a legjobb példák, ahol sok különálló sztori van, amik vagy összeérnek vagy nem, de sok fontos szereplővel rendelkezik és senki sem a főszereplője.

2023. szept. 16. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akkor mindegyik a főszereplője. Pl a Kelly hőseinek akkor nincs főszereplője? Dehogy nincs, legalább öt van.
2023. szept. 16. 22:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Paint Drying
2023. szept. 16. 22:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig bizonyos értelemben nincs. Értem, amit mondasz és jogos, de pl a díjakra sem lehet 3 embert jelölni legjobb főszereplőnek. Sorozatoknál egyértelműen van több főszereplő, de ott bevett szokás is ez és ott tényleg jelölni szoktak sokszor 4-5 színészt is emmyre pl.

Ez nézőpont kérdése. Attól függ hogyan értelmezzük. Lehet úgy is, hogy nincs főszereplője és lehet úgy is, hogy több van.

2023. szept. 16. 23:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Pl trónok harca
2023. szept. 16. 23:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Trónok harca az sorozat. Egy sorozatnak viszont lehet több főszereplője. Most akkor mi a kérdés kérdező? Azt írtad film.
2023. szept. 17. 12:24
 19/23 A kérdező kommentje:
Jaj már
2023. szept. 17. 14:11
 20/23 anonim ***** válasza:
De mi jaj már? Teljesem jogos, amit írtam. Nem lehet ugyanúgy kezelni a kettőt. Ha sorozatot kérdezté volna akkor az ÖSSZES válasz más lenne, hiszen RENGETEG sorozatnak van sok főszereplője.
2023. szept. 17. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!