Miért akadnak ki egy nem létező dolgon a nézők? Lásd az új kishableány című film. Olyan viccesek vagytok! Még azon is kifogtok akadni ha a Shrek nem zöld lesz, hanem piros.
ma 15:37
van olyan sorozat amiben egy férfi sellőt játszik. Makoi hableányok
A kis hableányban is van férfi sellő okoska.
Viszont érdekes módon egy nem-bináris sincs. Ez nem nyugtalanító?
nem érteni angol. Legközelebb gondolkozz el mielőtt angol cikket küldesz!
Magyar létre olvassál magyarul! Fontos a magyar nyelv megőrzése. Nem értem miért olvasnak angolul a magyarok, tán nem tetszik a magyar nyelv? Akkor költözzenek el máshova!
Az én képemről ég a bőr amikor huszon - ne adj' isten harminc évesek lovallják bele magukat egy GYEREKFILM "védelmébe", és hosszú bekezdéseket írnak róla a neten. Negyed évszázada nem is gondoltak a kis hableányra, de most aztán minden áron meg kell sértődni a fekete csajon!!!
Valami mentális betegség lehet a dolog mögött, nem tudom..
Létező dologról van szó. Egy létező mesebeli karakter, aki már több adaptációban feltűnt, nagyjából ugyanabban a formában. Ha ehhez a már létező képhez képest valami komolyabb változtatást eszközölnek a karakteren, az a korábbi verzió(ka)t ismerőknek nagyon furán, idegenül hathat.
Plusz extra gond hogy egyre kevésbé készülnek eredeti sztorik Hollywoodban. Mindent újrafeldolgoznak, modosítanak, folytatnak, és ez jellemzően a minőség rovására megy.
Ettől még véleménye lehet róla az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!