Valaki tud nekem ajánlani doramákat?
LOL behalok az előzőn xD
Esetleg a Playful Kiss? Koreai, japán manga alapján (Itazurana Kiss). 2010-es, szóval nem biztos h van hozzá végig magyar sub...
a legjobbak:
LIFE (garantált leköt a székbe,én többször is végignéztem már, gimis diákokól szól,hogy hogyan készítsék ki egymást.megalázás,kigúnyolás,klikkesedés...)
Hana Yori Dango (ez is szintén kerek szemekkel fogod nézni, megjegyzem ennek van anime változata is, viszont élőben sokkal élvezhetőbb)
Gokusen (tanár-diákok viszonya, durva :D)
City Hunter(most ez a kedvencem)
My girlfriend is a gumiho
Coffee prince ez is nagyon jo
Sungkyunkwan Scandal(ezt most nezem,igaz h nem vagyok period drama fan,de ez megis tetszik;)
Meg nagyon sok van,imoadom oket:X
Buzzer Beat ( igaz hogy sorozat , de szerintem nagyon klassz , és a főszereplők már 24-25-32 évesek szóval , ez nem iskolás. és ez egy kicsit sportos , zenés , de még is romantikus , és nem anyirra csöpögös.. bár én nekem egy kicsit egy kis könnycsepp előjött.:D)
Koizora (elején van benne egy kis iskolai rész , de az csak egy kis helyszín.. de ez nagyon szerelmes és megható... mondjuk kicsit nem hinném hogy valakinek ilyen lenne az első szerelme de amugy nagyon klassz film.. amugy van ennek egy sorozata is , bár én még azt nem láttam)
Mendol ( na ez már nem is szerelmes dorama... ez csak ömm vígjáték... amugy sorozat.. de nekem valahogy nem tetszik , de nézd meg te is az első részt és megtudod milyen)
Amugy én ezekhez a filmekhez sose találok magyar feliratott.. vagy is találok de nem bírja lejátszani a számitógépem :s így angol felirattal nézem , online..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!