Choose love vélemény? Interaktív film a Netflixen. SPOILER!
Megcsináltam mindhárom sráccal a happy endet. A szingliset nem de talán megpróbálom azt is :D De csak kíváncsiságból, amúgy egyértelműen Pault választottam. A másik két srác csak Hollywoodban jó döntés. Paullal van együtt 3 éve, oké kicsit elhidegültek, de mégis ő az, akit ismer, akivel jó jövő vár rá. Jack most véletlenül visszakerült az életébe, de úgyis újra vége lesz vele, hiszen egyszer már szétmentek kb 10-15 évre. Meg amúgy sem akart gyereket, Cami meg igen. Rex meg... :D Fuckboy, max szexet lehet vele tervezni, éli a rocksztár életét, nem hiszem, hogy tartós lenne.
Ti kit választottatok?
Oké, úgy tűnik, ide csak idióták járnak, akik elsőben hiányoztak olvasás óráról :D
Az összes létező internetes oldalon, ha ki van írva, hogy SPOILER, akkor az bizony spoilert fog tartalmazni :D
Húha, jelentetted, aztakva, hatalmas büntetést fogok kapni az oldaltól
Én megcsináltam Paullal, de rájöttem, hogy csak megsajnáltam.
Ha Cami igazán szerette volna, nem zúg bele ennyire két különböző srácba. Utána Rex-szel vittem végig, az nekem jobban tetszett. A másik srácot, Jacket a létező összes szituációban ignoráltam. Így alig szerepelt az én sztorimban. Nem volt szimpatikus. Olyan megjátszósnak tűnt. Amikor Cami előtt beszélt a gyerekekkel, végig az a kérdés járt a fejemben, hogy vajon így beszélt volna velük akkor is, ha Cami nincs ott? Itt aztán láttam, hogy nem akar gyereket, így jó döntésnek tűnt, hogy offoltattam Camival.
Rex nekem nem tűnt fuckboynak. Végig őszintének tűnt, nem játszotta meg magát. Az az érzésem volt, hogy Camival jó hatással vannak egymásra, elgondolkodtatják egymást és jól érzik magukat együtt. A másik két oldalról egyáltalán nem éreztem ezt. Paullal feszengett, mert bizonytalan volt, Jackkel szintén, mert ex, Rex-szel viszont fesztelen volt az egész. Még közös szenvedélyük is volt. Számomra egyértelmű.
Egyértelműen Rex!
A másik kettő nekem kicsit sem volt szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!